Dne 20.9.2012 bylo přehlasováno veto prezidenta republiky a byla schválena novela zákona 406/2000 Sb.o hospodaření energií.
Tato novela Vám zakazuje svépomocnou instalaci zařízení využívajících energii z obnovitelných zdrojů, tedy i malé větrné, vodní i fotovoltaické elektrárny.
Tak bacha na panýlek za oknem na dobíjení baterek na chatě.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Začina nova era euro-totality. Co sme si zvolili tak, to mame!
Upravil JRM66 dne 08.11.2012 23:19
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
ted taky prosly cirkevni restituce a novel exakucniho radu, nebo jak se tomu nadava.. kdy ti muzou oskubat i manzelku.
cim dal lepe.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ted taky prosly cirkevni restituce a novel exakucniho radu, nebo jak se tomu nadava.. kdy ti muzou oskubat i manzelku.
cim dal lepe.
Jojo,zlatý komunisti,ti po mně jakživá nic nechtěli
hele ty si nejdriv umyj z rukou krev Milady Horakovy, joo? 17 cm
Nicholas1 napsal:
Co kdyz, ciste teoreticky, budu tvrdit, ze to, co mam na strese nejsou solarni panely, ale architektonickej prvek...
jj a větrná elektrárnička bude plašička na ptáky..
Ano, tak nejak- proste se mi premnozili ptaci, kteri mi vzdy sezerou urodu tresni, tak jsem si postavil plasicku...jestli ovsem v pristim roce nepostavi mimo zakon pestovani tresni- je to nebezpecne, muzes se zadusit peckou...
Třešně jsou nebezpečné už tím, že jsou rudé... pěstuj radši švestky : jsou modré, dají se výborně zužitkovat a nemusíš kupovat metyl.. Ale ta plašička je u nich taky nutná.. Jinak ale ta novela zákona je pěkné svinstvo..!!
Nicholas1 napsal:
Co kdyz, ciste teoreticky, budu tvrdit, ze to, co mam na strese nejsou solarni panely, ale architektonickej prvek...
Ano, tak nejak- proste se mi premnozili ptaci, kteri mi vzdy sezerou urodu tresni, tak jsem si postavil plasicku...jestli ovsem v pristim roce nepostavi mimo zakon pestovani tresni- je to nebezpecne, muzes se zadusit peckou...
Když za 23 let nepostavili třešně mimo zákon,tak teď už to nedají ani náhodou
cim dal lepe.
hele ty si nejdriv umyj z rukou krev Milady Horakovy, joo?
Asi máš zkreslené informaceviz,níže.
Poprava byla vykonána oběšením na dvoře pankrácké věznice 27. června 1950 v 5:35 ráno.
Vlastimile to se tak rika, i kdyz nekoho justicne zavrazdis obesenim...
17 cm
Nicholas1 napsal:
Když za 23 let nepostavili třešně mimo zákon,tak teď už to nedají ani náhodou
Záleží na tom, kolik jim z toho případě kápne do kapsy..Spíš nechápu jednu věc - tvrdí, že jim jde o bezpečí a zdraví občana. Tak proč nedají 100 000,- pokutu za kouření? Za rychlou jízdu, jízdu bez pásů, jízdu načervenou, nedodržení bezpečnostních předpisů na stavbě atd atd..... Jak někdo moudrý pronesl - chčijou nám na hlavu a ani se to nesnaží vydávat za déšť...
cim dal lepe.
hele ty si nejdriv umyj z rukou krev Milady Horakovy, joo?
Asi máš zkreslené informaceviz,níže.
Poprava byla vykonána oběšením na dvoře pankrácké věznice 27. června 1950 v 5:35 ráno.
Vlastimile to se tak rika, i kdyz nekoho justicne zavrazdis obesenim...
Hicksi za prvé to že se to říká vím taky,ale ono se toho říká hodně a navíc každý říká co se mu zrovna hodí
Za druhé já zatím nikoho nezavraždil....
Za třetí,co není může být.