Tak se sváma bando podělím co sem vimislél,třeba to negdo okopíruje. Samozřejmě za pivo nebo klobásek až se negde potkáme...
Bohumil přiložený následující obrázek:
RB se používá ve všech lokálních a dálkových rallye ( Paříž-Dakar, Master, Dubai atd.).co stím budeš bohůšu dělát?
Upravil holubbb dne 12.06.2008 20:26
Jen poznámka - roadbook bez elektrického přetáčení nemá moc smysl dávat někam, kde se člověk pro posun musí natahovat. Proto se obvykle manuální dávají na hrazdičku. Ty modely, kde není křížem guma, takže se pro posun musí nejdřív odtočit kus spodní, aby člověk mohl odmotat papír na horní cívku, jsou přímo ukázkový příklad toho, co by mělo být pokud možno úplně na levé ruce, tedy vlevo na hrazdičce. Manipulace s tím je hodně a v kokpitu je to o život. Měl jsem takhle umístěný ten 6cm a fakt to byly krizovky. Navíc když člověk zastaví a chce si poznamenat nějaké údaje, tak RB daleko v kokpitu a obvykle ve svislé poloze, znamená většinou protržený papír a nečitelné klikyháky. Vypadá to tam parádně ale funkční to moc není. Pokud tam ovšem člověk nevozí kus roadbooku z Dakaru, jako třeba já, to pak není potřeba rolovat že?
Ale vážně, není to fakt moc bezpečné.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Toš uvidíme,já na to dostanu a eště mám ruku trochu pokrčenů.Mě se to spíš zdálo divný na těch řiditkách.Asi máš pravdu že krátkorucí na to moc nedostanů... Dá se to ale ještě vyhnout že je to celý před budíkama tak uvidíme...
Kupredu spatki ni krok...
bohumile, pri prvnim shlidnuti me napadlo hned to co tady pise tom... ona uz tak je otrava motat s tim cizkovym roadbookem... nekdy to jde jen vrchnim koleckem nekdy je potreba spodek odvinout. na tech riditkach je to tak nejak vic po ruce a uz tak je to obcas o hubu. Ale clovek stihne delat na motorce i uplne jiny nesmyslny ptakoviny nez jen odvijet roadbook... treba se srkabat na pr... nebo si upravovat slipy, nekdo dokonce pise nebo cte SMSky ci otaci stranky mapy v tankvaku, vytahuje fotak a foti, takze to uchyceni a cizkuv roadbook nebude zase az takovy hrich
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836