Díky za odkazy. No já tam taky ještě nebyl takže se tam chci podívat. Sice nebudem mít moc času, ale za den jsme v Rostocku, pak pres noc trajektem do Trelleborgu a budem mit cca 8 dni na jezdeni. Já i kámoš máme melé děti, takže jsme rádi za každou možnost vyrazit
BMW R1150GS MY02
Já tam byl před 25 lety, tedy za komančů, na byciklu a to Ti moje zkušenosti budou na prd. Ale přesto:
1. Roste tam po škarpách spousta jedlých hub, který nikdo nesbírá
2. Volné táboření jen po domluvě s majitelem pozemku
3. Na hranicích cestou zpět se vás východoněmecký celníci budou ptát, jestli nevezete drogy, zbraně, a jestli jste nemluvili s nějakejma emigrantama - řekněte že ne, jinak dlouhej výslech...
Šťastnou cestu. Ivan
PS: Je tam krásně, osobně se mi ale daleko víc líbilo Norsko (fjordy, hory...)
Takže mám za sebou týden lehkého místy i težší offroadu. Příroda moc pěkná, ceny jako u nás. Mít jen tak víc času a dostat se trochu více na sever... V každém případě většinu jsme najezdili po nezpevněných cestách a nemuseli jsme ani porušovat zákazy vjezdu. Počasí mírné, nebylo ani moc vedro, ani moc mokro. Tak akorat na motorku Pár fotek je tady : http://62.168.13.30/2007/gallery2/main.php/v/Svedsko+2007/ Nechodí to moc rychle, takže trpělivost
BMW R1150GS MY02
Spali jsem bud v kampech nebo v prirode. Spat tam muzes kdekoliv jen by to nemelo byt o nekoho na zahradace bez jeho svoleni :-) GPS s sebou mel kamarad na LC8 a trasu zaznamenanou urcite ma, me to moc nebavi si s tim hrat
Jinak bylo super vzit trajekt z Rostocku do Trelleborgu, ktery jede vzdy ve 23hod a vyhodi te v 6 rano, mas moznost se tam aspon na par hodin natahnout na zemi a prospat se. Neni to sice zadnej luxus, ale kdyz se snizi svalovy tonus nejakym pivkem, tak to jde
BMW R1150GS MY02