.. zdravím, nevíte náhodou o někom, kdo by se za nízký peníz chtěl zbavit starého endura . Nemusí to být žádná leštěnka a rok výroby klidně "předrevoluční", ale s TP a pojízdná ... a pokud možno kompletní .... na kubatůře taky až tak nezáleží, ideálně 600 :-)
díkes
(ch)stepan
Upravil chstepan dne 02.12.2012 08:32
(ch)stepan
chstepan napsal:
.. zdravím, nevíte náhodou o někom, kdo by se za nízký peníz chtěl zbavit starého endura . Nemusí to být žádná leštěnka a rok výroby klidně "předrevoluční", ale s TP a pojízdná ... a pokud možno kompletní .... na kubatůře taky až tak nezáleží, ideálně 600 :-)
díkes
(ch)stepan
chstepan napsal:
díkes
(ch)stepan
Přelož číslovku "nízký peníz"
.. to je Vlastimile tak docela překladatelský oříšek ... záleží totiž na typu a stavu ... za nějaký "stroj" může být 20t. docela vysoký peníz a za jiný může být 30t. celkem nízký peníz .... tož asi tak ..
(ch)stepan
chstepan napsal:
díkes
(ch)stepan
Přelož číslovku "nízký peníz"
.. to je Vlastimile tak docela překladatelský oříšek ... záleží totiž na typu a stavu ... za nějaký "stroj" může být 20t. docela vysoký peníz a za jiný může být 30t. celkem nízký peníz .... tož asi tak ..
Tak to jsem nečekal,že je to tak složitépodle toho jak se tu hrnou nabídky to asi více lidí nepochopilo
chstepan napsal:
.. nakonec Yamahu XT 600 r.v.90 za 20t. drobné závady má, ale jezdí a má TP ... stejně ji budu tak trošku přestavovat ...
Taky bych chtěl něco s čím bych se nemusel bát upadnout.1200 si chci šetřit a na zimní a ostřejší ježdění chci něco lehkého a klidně i otlučeného,aby mě případné pády moc nemrzely.Je ale tolik možností co koupit,že si nemůžu vybrat.Chci něco s TP,ale co by bylo nejideálnější to nevím.Líbí se mi Suzuki DR-Z 400,a pak různé Hus. a KTM.Libila by se mi lehká a údržbově nenáročná motorka.Nevím jak je na tom G 45O a G 650.Ovšem to už jsou motorky dražší.No nic zatím vybírám,tak uvidím co vyhraje.
Radši se tady pochlup s úpravama, přes zimu lepší téma než co se tu objevuje v poslední době . Protože junior chtěl motarda, tak jsem koupil skoro zánovní FMXko. Byl to kompromis, není to ostrý motard a dá se i s tím cestovat . Jen nevím kdo má z toho větší radost Gumy i trochu do terénu jsou už doma, objevil jsem docela levný schop v Itálii s laďákama, tak příšti týden tam kupuju laďáky GPR i s cert., pak Knfiltr, Dynojet, karbon fólie je už taky doma - v Polsku je za super cenu atd. Už se těším na zimu v garáži , infrazářič je už nainstalovaný.
https://www.zonerama.com/rop1
chstepan napsal:
.. nakonec Yamahu XT 600 r.v.90 za 20t. drobné závady má, ale jezdí a má TP ... stejně ji budu tak trošku přestavovat ...
Taky bych chtěl něco s čím bych se nemusel bát upadnout.1200 si chci šetřit a na zimní a ostřejší ježdění chci něco lehkého a klidně i otlučeného,aby mě případné pády moc nemrzely.Je ale tolik možností co koupit,že si nemůžu vybrat.Chci něco s TP,ale co by bylo nejideálnější to nevím.Líbí se mi Suzuki DR-Z 400,a pak různé Hus. a KTM.Libila by se mi lehká a údržbově nenáročná motorka.Nevím jak je na tom G 45O a G 650.Ovšem to už jsou motorky dražší.No nic zatím vybírám,tak uvidím co vyhraje.
XR 400 R
a jinak máš doceal širokej rozptyl od DR-Z přes KTM (ostrá 450 ????) až po G650 (X-Challenge ?????)
jardajerman@seznam.cz
chstepan napsal:
XR 400 R
a jinak máš doceal širokej rozptyl od DR-Z přes KTM (ostrá 450 ????) až po G650 (X-Challenge ?????)
Eman_ napsal:
Pavle,co třeba toto?
Moje perla.....
Jo pěkná vím,že ji máš.Teď jak na ní,ale koukám-divný gumy.Taky jsem se na podobnou díval.Cena 52000 Kč a taky moc pěkná.Musím zvolit nějaký zlatý střed z toho mého rozptylu.Výkon nemusí být nic extra i když se určitě hodí,servisování a údržba mi taky moc nevadí,hlavně co nejmenší hmotnost a minimálně 400 ccm.
chstepan napsal:
XR 400 R
Je v tom rozptylu nějaký problém?
Krom kil,kobyl,servisu,investic,vzhledu apod. dá se říct nic.....
asi tak... a jestliže nemáš problém se servisováním, tak bych koukal po nějaký ostrý 450 až např. 530...
třeba to DR-Z, XR, a v extrému i X-Chall je spíš pro ty, co se nechtěj nebo nemůžou starat o ostrý motky
Upravil JardaFGS dne 03.12.2012 17:01
jardajerman@seznam.cz