lidicky znate nekdo tohohle prodejce http://www.motork...54376.html po delsim handrkovani sem se dostal na dobrou cenu jen nevim zda ten prodejce neni verejen znamej jako ne zrovna poctivy.
Upravil schrek dne 09.12.2012 13:32
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Byl jsem se u něj dívat na jednu F650GS loni na jaře. Motorky má poschovávané různě po garážích v Hodoníně.
Po telefonu mi tvrdil, že je to voňavka, ale když jsem se přijel podívat, bylo všechno olezlé od soli. Co jsem vysledoval, tak moto tahá z Itálie. Jinou osobní zkušenost nemám.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
ale jo neni to pro me ale pro kamarada neco shanim , mel jsem to i v inzerci.
Čeština můj koníček
taky jsem byl u jednoho mladyho chlapka z hodonina koukat na jeho masiny, mel tam totiz na prodej jednoho twina, nicmene vsechno tahany z italy a mel to poschovavany po garazich, ale nevim jestli je to ten samy, nicmene domluva nebyla spatna, ale stroje ani jeden nic moc, takze jsem se jenom povozil a jel jsem pryc
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
tak jsem koukl na dalsi inzeraty a je to on, tam kde je focena ta zluta tak to je jeden areal kde jsou garaze a nejaka kovovyroba tam si ji taky muzes projet,
Upravil Spitfire dne 09.12.2012 14:03
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
oki ja zatim nespecham do konce unora casu dost , lidicky nevite zda kdyz koupim otevrenou verzi a zajedu do BMW mi ji zavrou
Čeština můj koníček
jo zavřou nejlepší je tam zajet nejpozději koncem února a nebo začátkem března to půjde docela rychle, pak už budeš čekat, minulý rok jsem kupoval v unoru, čekal jsem asi 5dní než mě vzali a kamoš motorku kupoval v koncem března nebo začátkem dubna a čekal až do června, celkem to stojí se všim 2840kč
dobra cena motorka musi byt nachystana v pulce unora takze to pujde nejpozdeji v pulce ledna , diky za info
Čeština můj koníček
schrek napsal:
oki ja zatim nespecham do konce unora casu dost , lidicky nevite zda kdyz koupim otevrenou verzi a zajedu do BMW mi ji zavrou
Všechny typy motorek zavírá MotoSoukup Jičíněves,netrvá to dýl jak týden,protože na to objednává věci.Zavíral pro kámošovýho syna Banditu a bez problémů.Je to do techničáku s potvrzením,žádná levá.
Když je hlad,je i husa dobrá.
jo to ma , odrena hadice vlevo a trochu prodrena chranici guma na kabelech vpravo
Čeština můj koníček
Na hadici s.ere bílej tesák , spíš že už je novej přední kotouč- ten odchází až tak kolem 75tis km. Ale za tu cenu to ještě jde.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.