Noo táky to chci vědět... už před týdnem se strýc vydal na Moravu.. ke špilasu... ale znáte to.... Vánice, zafoukané silnice... koně na letních podkovách.. kdo ví...
Když vydržíš tak uvidíš zlatý prasátko já se několikrát nabídl , i bych to celý zatáhl na místě, leč dle mého imaginární strejda zabral. Nikdo nic, já už se nabízet nebudu... už se vnucovat nebudu. Je mi to ... já v tom prachy nemám.
Já právě taky mám prachy v tom.... Mě by jenom stačilo, kdyby mi někdo řekl.. hele 30 ledna to máš doma a jsme klidnej
ale tohle je jak schvalování zákona vymněnování ministra a mezitím sledování prezidentských voleb... Všechno dokupy, a nevím zrovna jakej program sledovat.....
Musíš věřit a doufat. To je fenomén českého kšeftu. Dokud to nemám jistý na 100% tak to nenabizim. Pokud cítím problém řeknu že je to v prdeli... tady se mlží. Nikdo tu asi nevi proč a co... chybí mi tu upřímnost a pevný slovo. Michael kdybych tak podnikal tak už jsem 15 let na pracaku. Než na sebe nechal plivat, dám hlavu toho kdo posral mě. Necháváš to na sobě..
VojtechPolicky napsal:
Já právě taky mám prachy v tom.... Mě by jenom stačilo, kdyby mi někdo řekl.. hele 30 ledna to máš doma a jsme klidnej
ale tohle je jak schvalování zákona vymněnování ministra a mezitím sledování prezidentských voleb... Všechno dokupy, a nevím zrovna jakej program sledovat.....
VojtechPolicky napsal:
Noo táky to chci vědět... už před týdnem se strýc vydal na Moravu.. ke špilasu... ale znáte to.... Vánice, zafoukané silnice... koně na letních podkovách.. kdo ví...
nejsou letní a zimní podkovy.. a že o tom něco vím..
Marodil jsem. Pro méně chápavé doporučuju se podívat občas lidem do profilu, kdy tady byli naposledy a zjistili byste, že 3 dny jsem nebyl schopný vzít počítač do ruky. Těm, kteří mi volali jsem alespoň zvedl telefon.
Pokud se chce někdo navážet do mého strejdy, pak k tomu říkám jediné
Vratku peněz jsem nabízel všem a už jsem i jednu uskutečnil, takže řeči, že vám v tom leží peníze jsou pro mě jen provokace.
A jen tak pro zajimavost,byl jsi se tam toho 7.12.podivat?
Ber to jako srandu,myslim ze nikdo z toho vedu nedela a je to prijemnejsi zimni vlakno nez byvaji obvykle.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!