Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Rok 2012 hodnotím jako...
Kladný Kladný 61%[19 Hlasy]
Negativní Negativní 6%[2 Hlasy]
Nevybočoval z normálu Nevybočoval z normálu 32%[10 Hlasy]
Počet hlasů : 31

Ohlédnutí za rokem 2012
xHackerM
Přidané 14.12.2012 17:44

Registrace: 22.05.09
Možná ještě brzy, ale já už se chci s tímhle podělaným rokem rozloučit...

Pro mě tenhle rok stál fakt za nic... Pořád v jednom kole co se zaměstnání týče a když dovolená, tak se vysype motorka v Itálii... Pak ty patálie s kšiltovkama, které velkou část roku doprovází... No a nemluvím o tom, že v letoším roce nám s Hugitkou dohromady navždy odešlo hodně příbuzných či známých...

Jasně, nebyly jen špatné dny a události, ale ty hezké si nechám pro sebe a nebudu je tady publikovat (nebo už někde vychválené jsou), protože rok 2012 je pro mě prostě negativním... Ještě, že utekl tak rychle...

Jaký jste letošek měli vy?

TomR1
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 18:48

Registrace: 08.09.09
Čau Michale,

koukám,že se ti letos daří Sad...tak přeju ať se to s novým rokem přehoupne v lepší a ještě jednou díky za včerejší pomoc.

Tom

xHackerM
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 19:05

Jo a ještě by se dalo zmínit, že letos byl jeden podzimní víkend, který se počasím dosti lišil od jemu předešlých a jemu následujících - sraz, kdy jsem pořádal motorkářský sraz na sněhu - BMWGS.cz West Session. Takže ani to mi nevyšlo (i když zúčastnění si nestěžovali).

2 TomR1: Díky a nemáš zač... Smile

Kasak
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 19:10

Registrace: 28.08.08
Tomu se říká předvánoční deprese.Hlavně neskákej pod vlak.Hlavu vzhůru,jsi mladej,tak se nenervuj.
Když je hlad,je i husa dobrá.

xHackerM
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 19:14

Kasak napsal:
Tomu se říká předvánoční deprese.Hlavně neskákej pod vlak.Hlavu vzhůru,jsi mladej,tak se nenervuj.

Neee, deprese ne... Ale říkal jsem si před časem, že pokud nikdo ten rok hodnotit nebude, tak to zkusím založit já... No a když se podívám za sebe, co se letos událo, nejsem z toho zrovna veselej... Proto se těším do nového roku 2013 a doufám, že bude v kladném pojetí...

...a takový bych vám všem přál... flower

Racek
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 19:14

Registrace: 12.08.12
Zdary,koukám,že si fakt nějakej špatnej.To bude dobrý.Musíš na to koukat jinak.Třeba jste pro Hugitku koupili novou motorku.To je dobrý ne?A sraz na Vidžíně byl super a příští rok to bude ještě daleko lepší.Tak se nenervuj a hlavně nepropadej panice

xHackerM
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 19:17

racek napsal:
Zdary,koukám,že si fakt nějakej špatnej.To bude dobrý.Musíš na to koukat jinak.Třeba jste pro Hugitku koupili novou motorku.To je dobrý ne?A sraz na Vidžíně byl super a příští rok to bude ještě daleko lepší.Tak se nenervuj a hlavně nepropadej panice

Přesně tak, její autoškola a nová motorka jsou mezi těma plusama, který už jsem buď někde ohodnotil nebo mě hřejou uvnitř... I když teď mě hřeje hezky šátek přes ledviny, no... Na podzim určitě West Session bude, posun o měsíc dopředu a myslím, že už možná mám i datum v kalendáři v levém sloupci... Smile

PeterKeke
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 19:29

Registrace: 21.12.09
Tento rok z toho motocyklového smeru je pre mna fajn.
Motorka po nehode z 2011 opravená, kosti zrastené, dajaký ten turistický výlet úspešne zamnou, tréningy na motokorosovej trati tiež boli.
Ja som s motorokom 2012 spokojný. thumbs up
'03 BMW F650GS Dakar
'14 BMW F800GS

Honza_BMW_VW
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 20:27

Registrace: 23.06.12
xHackerM napsal:
racek napsal:

Přesně tak, její autoškola a nová motorka jsou mezi těma plusama, který už jsem buď někde ohodnotil nebo mě hřejou uvnitř... I když teď mě hřeje hezky šátek přes ledviny, no... Na podzim určitě West Session bude, posun o měsíc dopředu a myslím, že už možná mám i datum v kalendáři v levém sloupci... Smile

klid, to bude vpoho, čepice dopadnou, moto budeš mít jak novou, navíc jsi poznal další kámoše kteří Ti pomohli a myslím, že dobře, něco smutného k životu patří, druhý moto doma je parádní, s radostí ho budeš ve 2013 vybavovat vším potřebným, nadávat co to stojí, v práci se to neuklidní, ale zvykneš si ;o) no a pokud Ti to pořád v "grafu" nevychází, že převažují plusy, stav se na nějakým školení prezentačních dovedností, změň poměry mezi osou X a Y a uvidíš, že to klapne a + budou převládat, né přeci voe
www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
Mr GS
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 20:57

Moderátor
Registrace: 18.12.08
Tak letošní rok?...to je těžká záležitost Frown Z motorkářskýho pohledu nejlepší rok.Najel jsem přes 31tis km na 12ce,projel v podstatě půl Evropy,žádná vážná nehoda,jen samý polehávání blushing + kolem 2tis na Dakaru po různých vesměs velice vydařených akcích akcích.thumbs up
Ale ten zbytek života stál za hoven real sad jedna velká horská dráha.Nahoru a dolů ze dne na den a když si to všechno tak porovnám,tak bych všechno dobrý a i mnohem víc,vyměnil za to,aby se nestalo to špatný cry Jenže to nejde...a víš,co je na tom nejhorší?...novej rok nic nemění!!...je to jenom datum v kalendáři.Žádnej zlom,žádná tlustá čára...prostě houno...jede se dál a jestli to bude lepší nebo horší nezáleží na kalendáři a kolikrát ani na nás samotných *pissed* Lidi jsou ku.rvy,život je ku.rva a jediný co ti zbyde,tak pár dobrejch kamarádů,kteří stojej za to a jsem jim za to moc vděčnej,ikdyž to tak často nevypadá blushing.ale jinak fakt nic!zip it!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

morabo
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 22:24

Registrace: 10.09.08
Tak v tyhle ankete vlastne nemuzu s cistym svedomim hlasovat ani jednim zpusobem. Rozhodne to nebyl rok, co by nevybocoval.
Narodil se nam syn, prvni, to je proste zivotni udalost jako hrom, celkem se nam po asi dvaceti letech dala dohromady nase rozhadana a pourazena rodina, taky bylo skoro porad paradni motorkarsky pocasi a najezdil a hlavne naoffroadil jsem toho fakt hodne a i celkem uspesne, treba vitezstvi ve tride na rally pri traveleventu me fakt tesi a motivuje.
Na druhou stranu ve vsech ostatnich ohledech to byl ten nejhorsi rok za dobu co jsem skoncil skolu a z tech predtim taky neni moc, co by mohlo souperit...
Ale takovej je zivot, clovek je nejen nekdy nahore a jindy dole, ale obcas se to dokaze i neuveritelne prolnout helpless
Co nadelame, ani se z toho nevyfilosofujeme, ani nevybilancujeme, holt je treba se s tim jako vzdycky proste poprat.
Upravil morabo dne 15.12.2012 00:36
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
hicks
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 22:51

Registrace: 09.07.08
panove nic proti... alena bilancovani je myslim jeste fakt brzo.

Za 14 dni se da stihnout hned nekolik infarktu, bouracek, jadernejch valek atd.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

morabo
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 22:54

Registrace: 10.09.08
hicks napsal:

No navic...

A nebo konec sveta Grin
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
hicks
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 22:55

Registrace: 09.07.08
xHackerM napsal:
Možná ještě brzy, ale já už se chci s tímhle podělaným rokem rozloučit...

Pro mě tenhle rok stál fakt za nic... Pořád v jednom kole co se zaměstnání týče a když dovolená, tak se vysype motorka v Itálii... Pak ty patálie s kšiltovkama, které velkou část roku doprovází... No a nemluvím o tom, že v letoším roce nám s Hugitkou dohromady navždy odešlo hodně příbuzných či známých...

Jasně, nebyly jen špatné dny a události, ale ty hezké si nechám pro sebe a nebudu je tady publikovat (nebo už někde vychválené jsou), protože rok 2012 je pro mě prostě negativním... Ještě, že utekl tak rychle...

Jaký jste letošek měli vy?

Cherchez la femme Wink
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Waltr
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 14.12.2012 23:40

Registrace: 27.06.08
Zatím dobrý.

bluesbery
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 15.12.2012 00:33

Registrace: 01.06.08
hicks napsal:

PŘESNĚ jak píše Hicks.. má pravdu.. mohl bych zhodnotit letošní rok už teď,ale z mnoha důvodů to odložím...

www.temax.cz
xHackerM
Ohlédnutí za rokem 2012
Přidané 15.12.2012 08:10

Honza_BMW_VW napsal:
xHackerM napsal:
racek napsal:

klid, to bude vpoho, čepice dopadnou, moto budeš mít jak novou, navíc jsi poznal další kámoše kteří Ti pomohli a myslím, že dobře, něco smutného k životu patří, druhý moto doma je parádní, s radostí ho budeš ve 2013 vybavovat vším potřebným, nadávat co to stojí, v práci se to neuklidní, ale zvykneš si ;o) no a pokud Ti to pořád v "grafu" nevychází, že převažují plusy, stav se na nějakým školení prezentačních dovedností, změň poměry mezi osou X a Y a uvidíš, že to klapne a + budou převládat, né přeci voe

To je fakt, konečně jsem byl osobně v TT a potlapkal si s Tomášem. Rovněž jsem konečně navštívil Ježka v jeho nové domovině. No a samozřejmě jsme se i s Tebou, Honzíku, poznali, i když nebylo moc času... Smile

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 141
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.51 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI