Waltr napsal:
Zdar nemá doma někdo ten model Advíka? http://www.louis....r=10013259
Že by hodil detailnější foto? Přijde mi to takové nějaké odbytější.
Dík.
herr Walter hier
Bob přiložený následující obrázek:
Ta 800ka vypadá moc dobře, pokud to teda nejni foto skutečný mašiny.... Pokud je to fakt model v takovýhle kvalitě, tak je cena reálná. Ta 1200GSA vypadá mnohem hůř (ale mám ji taky, samozřejmě ), ale je taky podstatně levnější....
kaca napsal:
Ta 800ka vypadá moc dobře, pokud to teda nejni foto skutečný mašiny.... Pokud je to fakt model v takovýhle kvalitě, tak je cena reálná. Ta 1200GSA vypadá mnohem hůř (ale mám ji taky, samozřejmě ), ale je taky podstatně levnější....
ta je opravdu pěkná a hlavně je to model 1:10 to bude docela velký ne ? Ale vypadá opravdovdě to joo. Ta dvanáctka se mi líbi co má míša to je hezky model.
Mám 650 v dobré kvalitě a tu 1200 jsme viděl, nevím jaký výrobce, ale že by se to kvlaitou vyrovnalo 650 se říct nedá.. kdyžtak kdo by chtěl mohu zaslat fotku.
Ták mám přesně ten modle co tadyk je ten Dakar...akoráte klasiku v černé barvě... a tak drahé to opravdu nebylo... měl jsme to i s poštou myslím za 270 kč.. a v zrcátka opravdu odrážejí...myslím tím že se v nich opravdu vidíš :-)
Bykl jsem v BMW v německu, a tma zrovna vyprodávali originály.. a tu 800 tam měli za 9,89 eur.... dodnes lituji že jsem to nevzal... byla tam i s komplet kuframa alá výbava touratech.. :-)
VojtechPolicky napsal:
Bykl jsem v BMW v německu, a tma zrovna vyprodávali originály.. a tu 800 tam měli za 9,89 eur.... dodnes lituji že jsem to nevzal... byla tam i s komplet kuframa alá výbava touratech.. :-)