Vzhledem k tomu, že ke konci světa nedošlo jak někdo čekal, tak by se z toho,, májového ,, dalo vzít aspoň něco. Začne jiná doba. Zakopeme válečné sekery a začnem se k sobě chovat jako lidi, Před každým proložením fóra si budeme říkat...není to můj poslední zápis do vlákne ? vím jistě, že tam zítra napíšu zase něco ??
přidám něco z Bible ,, Rozumné srdce získává poznání, ucho moudrých je vyhledává,,
všude dobře.....doma GSA
ja by som navrhol ako aj przidenti maju že udeluju milosti tak aj zdejším členom čo maju ban udelit milost
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Já jednoznačně souhlasím. Máme být přátelé a kamarádi. No a poslední dobou je to tady jako v hospodě. Hold zima=motorkáři blbnou. Ale tak snad se dokážeme ovládat, ne? Blbců je na světě dost, tak je na čase vrátit sem klid...
Upravil xHackerM dne 22.12.2012 08:11
Každý má svůj názor,někdo ho interpretuje ostřeji a to k tomu patří.Aspoň neni nuda.Hlavně aby se z toho nestalo bukvaforum a nehonili jsme si tu pindoury navzájem.Když je hlad,je i husa dobrá.
Ahoj taky bych se chtěl přidat a souhlasím, chovat se k sobě jako lidi nevím lidi se poslední dobou chovají k sobě jako dobytek, chovat se jako kamarádi a už jen to že nás spojuje gs naznačuje že jsme všichni srdcaři a máme to v hlavě v pořádku :-) a že je to někdy peprnější je taky dobře nemluvim otom když někdo někoho obviňuje s podvodu a zlodějiny nejsem tu dlouho ale musím uznat že BMWGS funguje skvěle a je tu skvělá parta. Takže za mne díky za skvělé stránky díky za přístup členů a do nového roku jen to nejlepší !
Upravil shadowGS dne 22.12.2012 08:39