Zdar borci, chtěl bych vědět, jaké máte s tímto prodejcem zkušenosti?
Moje osobní jsou úplně hrozné. Po jednom a půl měsíce se mu konečně zachtělo jít na poštu a díly mi poslal, dnes přišly a já se nestačil divit, JESTLI SE MU TY DÍLY CO MI POSLAL, ZDAJÍ SKORO JAKO NOVÉ, TAK JÁ JSEM ASI ****, PROTOŽE CO MI POSLAL TO JE HRŮZA, JO A JEŠTĚ NEVÍM CO NEPOCHOPIL NA TOM, ŽE CHCI PÁKU ZADNÍ BRZDY A MÍSTO TOHO MI POSLAL DRŽÁKY PŘEDNÍCH BLINKRŮ, KDYBY ASPOŇ BYLY V DOBRÉM STAVU. Tímto bych chtěl dotyčného aspoň trochu přimět, aby svou chybu napravil, protože kdybych mu volal a psal zprávy, tak nevím, jestli bych se dílů dočkal na další vánoce. Kdybych to věděl, jak to bude probíhat, tak bych je koupil nové, došly by to by měli a byly by v lepším stavu než ty co mám doma.
PS: 1. fotka je ta co jsem mu poslal já
na dalších jsou díly co my poslal jediné co je v lepším stavu z toho co jsem chtěl, je ten černý plast, takhle jsem si ten plast k zadnímu nosiči mohl zparvit sám bohužej jsem chtěl aby nebyl slepovaný atd.
DAGR přiložený následující obrázek:
Kdyby se chtělo, tak se povede, zase tak složitý se mi to nezdá vzít podle fotek a popisu co jsem mu poslal díly v lepší stavu než jsou na fotce a poslat je
Upravil DAGR dne 22.12.2012 09:39
S Martinem je to různé. Je hodně časově vytížený a pokud něco potřebuješ je dobrý si to ohlídat telefonicky. Já už něj byl osobně několikrát, dost dílů jsme si i navzájem vyměnili a nemůžu si stěžovat. Tuším, že už tady i svoje vlákno založené má.
Možná by pro příště bylo lepší nechat si ty díly nafotit a odsouhlasit si je na dálku, pak bys třeba viděl poškožení, které neakceptuješ.
Věřím, že ti to vezme zpátky a díly si koupíš hold nové nebo se poohlédneš jinde - ne všechno Martin má ve více kusech, aby ti mohl vybrat jiný díl.
to mi taky do telefonu řekl, že mi pošle fotky, ale byl jsem rád, že mi poslal aspoň číslo zásilky jak slíbyl, vlákno je tady založené, ale to se týká ohledně toho jestli tady má paltit za inzerci
...někdy v létě v pondělí cestou do práce jsem volal Servisákoj na LED blinky (zadní), od něj dostal tip na Praskina (přední), tomu zavolal tak mezi 40-45km R10, řekl mu do tel. adresu a ve středu téhož týdne jsem je měl v Liberci na poště, normálně v obálce. Divil jsem se, prachy jsem posílal až ve středu, takže za mě dobrý. Jinak bych asi řešil jak psal Michal - poslat foto, apod..
www.jantruhlar.cz
Kdyby mi poslal aspoň správné díly a v takovém stavu, v jakém je popisoval do telefonu, tak nic z toho co tady je nemuselo být, fotky slíbyl mi, že mi fotky pošle a nic, proto jsem teda bral v potaz jeho slovo, že jsou jak nové, asi si každý představuje pod pojmen jak nové představí něco jiného, nehoda se mi stala 8. října, napsal mi, ať mu napíšu příští týden to bylo kolem 20. října a od té doby se to veze e-maily, PM zprávy a telefonáty nejhorší je, že to musím ještě doklepat dokonce. No uvidím třeba to začne brát trochu vážně a díly vymění, když ne, tak kdyby si je aspoň vzal nazpět a já si mohl koupit nové.
Honza_BMW_VW napsal:
...někdy v létě v pondělí cestou do práce jsem volal Servisákoj na LED blinky (zadní), od něj dostal tip na Praskina (přední), tomu zavolal tak mezi 40-45km R10, řekl mu do tel. adresu a ve středu téhož týdne jsem je měl v Liberci na poště, normálně v obálce. Divil jsem se, prachy jsem posílal až ve středu, takže za mě dobrý. Jinak bych asi řešil jak psal Michal - poslat foto, apod..
Jasný, blikačema nás Martin zásobil ve velkém (já, Servisák, ty a jiní). Díly nové, cena dobrá, dodání také. Hold je to podnikatel a má toho hodně (řemeslník), do toho stavba a mohlo pak lehce dojít k nedorozumění.
Ale jak říkám, Martin se vůči nikomu nepostaví zády...
Praskin má dílů dost.Nejlepší bylo když jsem se s ním domluvil a to co jsem potřeboval si u něho vybral.Ve finále jsem si toho vybral ještě víc než jsem chtěl.Pak jsem potřeboval další věci a to jsem řešil poštou.Fakt je,že jsem na to spěchal a Praskin se neživí posíláním dílu na moto a musí taky makat.No prostě téměř po roce dopisování a voláni si,mi to poslal.Za sebe tedy radím,pokud je to možné vyřídit to přímo u něj a bude určitě spokojenost.
Honza_BMW_VW napsal:
Jasný, blikačema nás Martin zásobil ve velkém (já, Servisák, ty a jiní). Díly nové, cena dobrá, dodání také. Hold je to podnikatel a má toho hodně (řemeslník), do toho stavba a mohlo pak lehce dojít k nedorozumění.
Od Praskina jsem toho zatím moc nekupoval, ale když už tak je nejlepší osobně mu zavolat a dohodnout se že si člověk proto zajede k němu domů, nebo tam kde zrovna pracuje.
PavelDR napsal:
Praskin má dílů dost.Nejlepší bylo když jsem se s ním domluvil a to co jsem potřeboval si u něho vybral.Ve finále jsem si toho vybral ještě víc než jsem chtěl.Pak jsem potřeboval další věci a to jsem řešil poštou.Fakt je,že jsem na to spěchal a Praskin se neživí posíláním dílu na moto a musí taky makat.No prostě téměř po roce dopisování a voláni si,mi to poslal.Za sebe tedy radím,pokud je to možné vyřídit to přímo u něj a bude určitě spokojenost.
PavelDR napsal:
Protože to k němu mám okolo 270km a jediný můj dopravní prostředek je motorka na kterou chci díly, tak osobní převzetí v mém případě nepřipadá v úvahu
Honza_BMW_VW napsal:
prodávat kradený blinkry je dobrej byznis..
...tvl, sem se ho ptal, jestli to není kradený. Se ptám vždy, když kupuju něco staršího/jetého/od někoho, to kuwa nemám rád todleto.
Nicméně, bylo to na začátku mého vztahu s moto, teď jsem se maličko zorientoval a věci již kupuji od oveřených/rychlých dodavatelů, viď Ježku ;o)
www.jantruhlar.cz
...tvl, sem se ho ptal, jestli to není kradený. Se ptám vždy, když kupuju něco staršího/jetého/od někoho, to kuwa nemám rád todleto.
quote]
... ti to určitě každej řekne - jó tohle je kradený :-)))
ps. není to na rážka na Praskina .. (toho neznám) .. je to jen rekace na tu naivní větu, ... že se vždy zeptám...
Upravil chstepan dne 22.12.2012 14:58
(ch)stepan
chstepan napsal:
ps. není to na rážka na Praskina .. (toho neznám) .. je to jen rekace na tu naivní větu, ... že se vždy zeptám...
ja se taky vzdy ptam.
A veta neni naivni.. pozoruju i reace a jasne rikam, ze kradeny veci nekupuju.
Prodavajici muze rict, ze puvod nezna... nicmene podle Praskina to je vse z bouracek, tak proc ne?
Upravil hicks dne 22.12.2012 15:02
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2