Čest. Máte někdo na androidu tuhle diagnostiku?
Nemužu tuhle aplikacivůbec v telefonu najít, ač tam na pamětovce je.
Povolil jsem neautorizované aplikace, vidím na bluethootu diagnostiku, ale nenajdu aplikaci v mobilu.
No tak jsem si to přečetl znova, a je třeba tu aplikaci instalovat nějaký souborový manažer,(to use a file manager (something like Linda filemanager) nebo poslat to "E-mail download link to phone"
A u mě je možnost jenom manažerem, jdu se na něco kouknout, čím by to šlo.
Waltr napsal:
No tak jsem si to přečetl znova, a je třeba tu aplikaci instalovat nějaký souborový manažer,(to use a file manager (something like Linda filemanager) nebo poslat to "E-mail download link to phone"
A u mě je možnost jenom manažerem, jdu se na něco kouknout, čím by to šlo.
zkus stáhnout es správce souborů z marketu
Upravil Milda_Km dne 26.12.2012 10:22
Aha to sem nevedel. videl sem to v ceniku BMW tak sem to tak predpokladal. zase sem se neco naučil
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Ja jsem to delal tak ze jsem si to stahl do pc s pripojenou diag. Pak pres usb pretahl do telefonu a makalo mi to hned. Bylo to jednodussi nez udelat aktualizaci na novou verzi.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
...ono to chce asi tie prihlasovacie udaje ked pripojiš diagnostiku a spustiš GS 911 downloader tak ta pripoji na stranku stahovania a tam hore v lavo by si mal mat svoje prihlasovacie udaje
Ale jo ty já mám, stáhnu aplikaci...jenže když ji přetáhnu klasicky do karty telefonu, nejede. Nemám připojení k netu. Na wifi teprve pracuji a přes kabel mi není nic platné. Prý by možná stačilo zadat jen automatickou synchronizaci v telefonu. Jenže ta prý jede až po připojení k netu No zřídil jsem si ůčet na guglu a někde v shopingu si stáhnu manažer a nebo nechám poslat ten odkaz na aplikaci od Hexu a to by mělo jet.
Teď mě napadlo že to zkusím přeposlat Bluethootem ten někde doma mám.
Jde vysloveně o formu jakou se to do mobilu pošle, aby to byl schopen vstřebat.
Waltr napsal:
Je to tam. Bluethoot pomohl.Usb to nešlo. Měl jsem vše povoleno.
Díky moc za rady a pomoc.
Servisak, ty máě android? To se dívím že to takhle šlo.
JJ do do Samsung G3 uplně v pohodě
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Myslíš bluethoot spárování? Už jsem to spároval při stahování a prvotní test sem taky provedl..ale kdyby ano děkuji.
Mimochdem nechce se mi hledat téma GS 911 ale kdyby jste to někdo našel, tak je nová aktualizace. Teda nějaký listopad.