Nevíte jaká tam je? H1 nebo H3? Na netu jsem to nenašel a jsem línej to jít rozebrat )
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Díky moc, už sem to nakonec našel na stránkách helly. ještě mě napadlo tam dát 100W - má s tím někdo zkušenost?
Díky moc, už sem to nakonec našel na stránkách helly. ještě mě napadlo tam dát 100W - má s tím někdo zkušenost?
100W jsem nedával,radši bych právě míň,kvůli spotřebě energie.
Mám Osram Night Breaker plus +90% svítivost a je to znát...svítí lépe a svítí to bělejším světlem...[/quote
Tak spotřeba energie mi je fuk ne? Zvlášť v mlhovce, kterou můžu vypnout )
Jo jo H3 a tech 100w je blbost kdysy davno jsem je mel v aute a neslo to kloudne seridit a nejak extra to nesvitilo.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Jo jo H3 a tech 100w je blbost kdysy davno jsem je mel v aute a neslo to kloudne seridit a nejak extra to nesvitilo.
Nějak tomu nerozumím, jak seřídit, bude tam jen silnější žárovka - a teoreticky by měla svítit víc, když má dvojnásobnej příkon
Tak spotřeba energie mi je fuk ne? Zvlášť v mlhovce, kterou můžu vypnout )
Tak určitě...pokud nejezdíš pořád se zapnutýma jako Já,tak je to jedno...Vím jen,že kamarád dával do hlavních světel u auta 100W žárovky a svítilo to snad ještě míň...efekt žádnej...
Upravil zetor dne 28.12.2012 18:45
Nevim proste to svitilo jak pionyr nekreslilo to po silnici a nic moc scetlo proste sezrana energie vypalena parabola a efekt nula. Kup si nightbreaker a mas klid.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já bych už nikdy nikam nedal žárovku s větší wattaží než je určeno.
1. nesvítí to o ty watty víc
2. mě osobně u H4 odešly patice (čím víc wattů,tím větší teplo.)
servisak napsal:
Nevim proste to svitilo jak pionyr nekreslilo to po silnici a nic moc scetlo proste sezrana energie vypalena parabola a efekt nula. Kup si nightbreaker a mas klid.
Potvrzuji,nightbreaker tam mám jednu sezonu a svítí fakt super.
Dum spiro,spero.
Já je s nadšením dával do Altey a čekal jsem od nich trošku víc. Možná kdybych je dal i do dálkových, tak pak to ocením, ale v potkávačkách........no jako dobrý, trošku bělejší, značky to osvítí dřív, ale čekal jsem od nich ještě bělejší světlo... Resp. jsem prodejci říkal, že chci žárovky s co nejbělejším světlem...
Na moto s nima zkušenost nemám... Máte Nightbreakery v malém GS (tzn. H4)?
V čiré optice to není takové,jako v mlhovce,která má tu čočku takovou mléčnou.Mám je v Hellách a mám je puštěné ve dne a jsou vidět suprově.
Dum spiro,spero.
xHackerM napsal:
Já je s nadšením dával do Altey a čekal jsem od nich trošku víc. Možná kdybych je dal i do dálkových, tak pak to ocením, ale v potkávačkách........no jako dobrý, trošku bělejší, značky to osvítí dřív, ale čekal jsem od nich ještě bělejší světlo... Resp. jsem prodejci říkal, že chci žárovky s co nejbělejším světlem...
Mám je v Peugeotovi a je to lepší.Doporučuji koupit,namontovat a bude se ti to líbit taky.
Ty 100 watty jsem mel kdysi ve 120 a nepostrehnul jsem vysledek.Pekne topi a baraboly dostavaj zabrat,pokud se nejede.Na motorku mam ty NB plus,ale jeste se vali v supliku.Ach jo.
xHackerM napsal:
V aute protoze najedu vic jsem dal SilverStary, protoze vic vydzi a sviti podobne.
K otazce > daval jsem je jak do 1150ADV, tak i do F650GS tak i ted do G650X s cockovejma svetlama. Je to lahoda oproti tomu jak to svitilo s standardem
3/6 Marines SEMPER FI
Biker755 napsal:
V čiré optice to není takové,jako v mlhovce,která má tu čočku takovou mléčnou.Mám je v Hellách a mám je puštěné ve dne a jsou vidět suprově.
Jestli si dobře pamatuju, tak máš taky Micro-De mlhovky, že? No musím se přijet podívat za kopec jak ti to svítí...
Biker755 napsal:
Jestli si dobře pamatuju, tak máš taky Micro-De mlhovky, že? No musím se přijet podívat za kopec jak ti to svítí...
Přijeď,uvidíš sám.Já jsem spokojený.
Dum spiro,spero.
Biker755 napsal:
Přijeď,uvidíš sám.Já jsem spokojený.
Ozvu se ti zítra v podvečer, ať přijedu za tmy a ukáže nám to víc...