Nevedel som nikde najsť odpoved na kompatibilitu roznych BT zariadeni ktore by mali medzi sebou bežne komunikovať, žial posledne skusenosti, že všetko BT medzi sebou vzajomne nekomunikuje ma priviedlo k zisteniu, že aj jednoduche BT ma svoje rozne formaty-verzie.*pissed* Napriklad staršie nuvi 660 od garminu mi komunikovalo zo všetkym čo som potreboval, mobil, HF, intercom, ale nove navi od Larku nechce komunikovať zo žiadnym znamim zariadenim. Badanim po nete som zistil, že staršie BT su vo verzii V.2 a novšie napr aj Scala rider vo verzii V.2.1 čo by mi aj vysvetlovalo moje jadro problemu. Vedel by mi niekto z Vas panove jednoducho vysvetliť tu vzajomnu kompatibilitu BT zariadeni, preč niečo ide ok a niečo ani za pana, je problem v niečom inom alebo su to tie rozne verzie? Dakujem za pripadne prispevky. Pripadne sem možte prispievať aj z overenymi spojeniami roznych navigacii a roznych interkomov.
Upravil JRM66 dne 02.01.2013 16:30
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Bluetooth, verzie a prehľad noriem + vzajomna kompatibilita
Přidané 03.01.2013 11:24
Obecne bys mel byt schopny spojit vsechno se vsim, tedy zarizeni verze 1.2 az soucasna verze 4, protoze je definovana zpetna kompatibilita. Samozrejme plati, ze se ty zarizeni spoji protokolem verze, kterou obe podporuji. Realita je samozrejme trosku jina, takze je urcite lepsi si dane zarizeni pred koupi vyzkouset.
Bluetooth, verzie a prehľad noriem + vzajomna kompatibilita
Přidané 04.01.2013 00:44
Tak čo som si zistil o tom mojom neštastnom BT tak, je to aplikacia od BluSoleil CE 3,0 určena špeci pre PDA-čka a podobne navi pristroje. http://www.blueso...20001.html V kompatibilite tym padom by nemal byť problem, ale asi by to bolo potrebne nejako rozbehať, lenže neviem ako, robil to už niekto s Vas?
Upravil JRM66 dne 04.01.2013 00:45
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.