Ahoj Tome jde sehnat zvlast ta konzola na svetlo mezi zobak a plast pod svetlem? Svetla budu kupovat od kluka co si tam dava neco jineho, ale konzolu si chce nechat.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Ahoj Tome jde sehnat zvlast ta konzola na svetlo mezi zobak a plast pod svetlem? Svetla budu kupovat od kluka co si tam dava neco jineho, ale konzolu si chce nechat.
cos vyvadel?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no vim kdo mi t vyrobi ale bych to potreboval na testovani dvojich svetel co nejdrive a tak pockam co odpovi tomas jestli nahodou nebude i samostatne
Čeština můj koníček
Sorry, byl jsem na horách. Když potřebujete urgentně nějaký takový technický dotaz, tak radši volejte 602 100677 nebo pošlete mail, to už si předáme. Já sledoval jen svoje diskuze, kde mi chodí maily s upozorněním i na mobil...
Náhradní díly pochopitelně jdou objednat, zavolej Milana na výše uvedený telefon a domluv to s ním, zjistí ti cenu a dostupnost. Tohle jsou věci, které nedělám já ale kolegové na prodejně.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Von je líné jak veš a chcel ušetřit ka za kól.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
ja chci konzolu ne plast a a ta se dava mezi zobak a plast na kterej se montuje zobak, jukni na pridavny svetla na BMWF800GS rozklikni si navod k montazi a tam to uvidis
swat: volam dneska uz asi po ctvrte a stale obsazeno ty jo tam vola lidi , ale nevzdavam se
Čeština můj koníček