Chtěl bych si udělat doma zouvačku. Nemáte někdo zkušenosti s timdle obchodem http://www.nomart...y_s/47.htm zbytek si udělám. Nebo nevíte, kde tydle věci na to sehnat? Nikde jsem nic takovýho nenašel
YouTube Video
Upravil MarekHK dne 13.01.2013 14:47
F 650 GS (00)
Odrážečku už máme udělanou. Ted mi jde jen o tu tyč na zutí. Nevim z jakýho to je materiálu, ale ráfek by to právě nemělo poškrábat, Asi nějakej silon nebo co. Viděl jsem to před lety na veletrhu v Brně.
@schrek: Děláme to s klukama do dílny a zase tak velká investice to není.
F 650 GS (00)
Jakmile to odmáčkneš tak když to pořádně namažeš tak gumu tam dáš zpět už v pohodě....to je srande -pak je srande tam dostat duši a necvaknout ji....,ale to je jiná pohádka. )
Jakmile to odmáčkneš tak když to pořádně namažeš tak gumu tam dáš zpět už v pohodě....to je srande -pak je srande tam dostat duši a necvaknout ji....,ale to je jiná pohádka. )
Tom
Psal jsem odrážečku, tím jsem myslel jak v tom videu tu pneumatiku na zemi dostane od ráfku, ne narážečku.
Všechnou ostatní už je udělaný, ale stále musíme používat montpáky, který to poškrábou. Ted scháním tu tyč.
F 650 GS (00)
co to nechat vytočit ze silonu - asi i nejlevnější varianta ne? ještě existují nějaké materiály které jsou taky jako silon, ale jiné - používají se do vnitřků výsuvů hydraulických ruk a teleskopických nakladačů - obyč. silon nevydřží tak dloho co tenhle materiál ale jak se to jmenujeŽivot je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
co to nechat vytočit ze silonu - asi i nejlevnější varianta ne? ještě existují nějaké materiály které jsou taky jako silon, ale jiné - používají se do vnitřků výsuvů hydraulických ruk a teleskopických nakladačů - obyč. silon nevydřží tak dloho co tenhle materiál ale jak se to jmenuje
Taky mě to napadlo nechat udělat na soustruhu, ale nevim z čeho, jak je to velký atd. Rád bych aspoň jeden koupil. Na ebay.de se ty zouvačky prodávaj, ale náhradní díly ne. Tak kdyby někdo věděl kde to sehnat budu rád.
F 650 GS (00)
mne to nezobrazuje video tak aspon link http://www.youtub...U&NR=1
Upravil xNOKIAx dne 13.01.2013 20:23
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
MarekHK napsal:
Myslim, že princip je všude stejnej jen tady používá montpáky, kterejma to poškrábe misto tý tyče.
To za prvé a za druhé ta pneu je několikrát nandávaná a sundávané, čímž se roztahnou patní lana a jde to tam potom samo. Na tomto principu doporučuji všem, co jedou do destinací, kde mohou počítat, že budou dělat defekt k tomu, aby si v pneuservisu několikrát sundali a nandali novou gumu a tím si usnadnili pozdejší případnou práci.
Alebo niečo take v 1:30min! http://www.youtub...Y0UO5gqk#!
Upravil JRM66 dne 14.01.2013 12:23
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
VYŘEŠENO
Po všech možnejch prototypech zouvaček jsme to nakonec vyřešili dvouma novýma přirůstkama do dílny.
Upravil MarekHK dne 11.05.2014 21:33
F 650 GS (00)
Něco obdobného sem s kamarádem řešil před cca 2 lety a nadchla nás cenou i popisem značka BERGLAND.Do měsíce a půl jsem vyměnil zouvačku a 2 vyvažovačky a z představy cca 60000,- za komplet sem utekl k SICE za cca 200000,-ten rozdíl v propracovanosti i chodu strojů je sakra znatelný a hlavně musím zaklepat,bez poruchový. A když by se náhodou něco pos.alo servis mám pod barákem a nemusím řešit dopravu do servisu.Kamarád má sadu dodnes,ale za tu dobu si musel spoustu věcí sám upravit.(co se týče reklamací,BERGLAND mi vyšel ve všem vstříc.)Ať ti to šlape a nemusíš se s tím srát tak jako on