nevím zda to pomůže, ale měli jsme ji v Albánii v roce 2011 a odešla nám druhý den. Bohužel jí kamarád dovezl z USA a tak se reklamace prozatím neřešila. Občas nešla pustit... někdy pomohlo vyndat na delší čas baterii a zase chvilku fungovala.
Tehdy jí kamarád vybral pro to, že má display a vidíš co nahráváš a také má dálkovou bezdrátovou spoušť.
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Ono když máš kameru na helmě tak stejně nevidíš co točíš... Jinak GoPro jsou teď menší, lehčí atd... Současné všechny modely mají WiFi a můžeš sledovat co točíš na smartphonu...
Ja ji mam, jezdim spise extremni teren, asi 100x mi do ni svihla vetev, nektere vetve zustaly zahakle za kamerou a malem me to sundalo z motorky, bahno voda pisek, mraz vedro, tak 40mth semnou odjezdila a funguje paradne. Mam tam velkou baterii a dalo se s tim tocit na jizde od 10-18 s tim, ze prejezdy a obed jsem vypinal.
Mrzi me na ni, ze nema zoom, protoze vsechno co netocis z pomerne kratke vzdalenosti je pak na videu hodne daleko. Nad nejakych 70km/h na helme mic chyta velky sum/hluk, ale to je asi jasne...me to v terenu az tak nevadi, nebo pak edituju zvukovou stopu.
Chtel jsem tuhle kameru hlavne proto, ze je tesne u helmy, Gopro bych sundal v prvnim krovi asi...
Kdyz mi reknes, co te zajima, zkusim odpovedet.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Jestli můžu poradit tak jdi do základního gopro3 (white ed.) má daleko lepší čip, a líp zvládá přechody světlo/tma v šeru také daleko lepší obraz a cena? Stejná....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak GoPro obecně má lepší podání barev, obraz, a zvládá kompenzaci světla resp. přechod světlo tma, (např. když jedeš v lete chvilku ve stínu, chvilku na slunci...)
Tak zrovna s timhle problem nemam a myslim ze techto prechodu mam dost. Obecne asi bude GoPro o trochu lepsi, ale obraz opravdu neni to, co by me urazelo. Pokud nebudes jezdit v terenu kde budes kamerou chytat vetve a podobne, tak GoPro...ale Drift je podle me pouzitelnej dobre. Navic je urcite kompaktnejsi na helme a rekl bych ze i pevnejsi....
Fakt je, ze vetsina jezdcu a extremnich sportaku na Youtube pouziva GoPro...
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Musím dát za pravdu klukům s tím, že video pořídíš o něco lepší z GoPro. Měl jsem hrubé záznamy z obou a GoPro vyšla o něco lépe než Drift... Já by jsem asi po této zkušenosti koupil GoPro jak píše SWAT...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
my jí máme doma..., zatim je v pohodě, 3 dovolený, bezpočet jízd na XRku, v zimě lyžování a drží... jen ten dálkáč si občas žije vlastním životem
zoomovat se dá jenom v 720p režimu
jediná věc, která mě vysloveně se.e je, že na tom dálkovým ovládání by mohla bejt jednoduše dioda, která by svítila zeleně a červeně při nahrávání... takhle buď po chvíli zapomeneš, jestli ti to na hlavě zrovna točí nebo ne a taky by měl člověk jistotu, že dálkáč sepnul atd.
kamera sice pípne při vypnutí/zapnutí, ale to ve vyšších rychlostech nemáš šanci slyšet
jardajerman@seznam.cz
Mam Drift větši a jsem spokojen je na barboře na předním blatníku a zatím žadnej problém jen ten dálkáč ,ale dá se koupit prodloužení z diodou pak vidíš kdy nahrávaš GoPro ma větši reklamu ale kamoš GoPro už dvakrát urazil na helmě o haluz.
stehno napsal:
Mam Drift větši a jsem spokojen je na barboře na předním blatníku a zatím žadnej problém jen ten dálkáč ,ale dá se koupit prodloužení z diodou pak vidíš kdy nahrávaš GoPro ma větši reklamu ale kamoš GoPro už dvakrát urazil na helmě o haluz.
ahoj,
jaký máš na mysli prodloužení s diodou ? pokud můžeš, hoď sem link
díky Jarda
jardajerman@seznam.cz
Mam ji, bral jsem ji mimo jine i z duvodu, ze tak nevycniva jako GoPro. Zkusenosti mam rozporuplne. Dvakrat jsem ji reklamoval, prvni obcas nenahravala a kdyz ano, sla vypnout jen vyndanim baterky. Druha mela problem s tim, ze nereagovala na dalkac, respektive musel si nekolikrat zmacknout nahravani nebo stop, nez zareagovala. Nakonec jsem volal na podporu do Anglie, kde, musim rict, se opravdu snazili prijit veci na kloub a meli zajem to vyresit. Poslali me beta sw, ktery problemy komunikace vyresil. Tenhle pristup beru jako velky plus. Nicmene obecne ma kamera obrovsky problem s prepaly, tragedie je to v lese v prejezdech svetlo stin. Tragedie je to v porovnani s GoPro. V pocasi bez techto jevu - ktery si ale nevyberes - nataci velmi dobre. Za me by byla idealni kombinace profil HD a snimani GoPro idealni kombinace. Ona casem bude, ale vtehle cenove relaci zatim neni.