zdravim
nevie niekto prosim si sa da a kde a aka zohnat manzeta na gulovy cap ktory je na telelevery a spodnom okulari? zbadal som ze ju mam prasknutu a cely gulovy cap stoji asi dost
vdaka za radu
cislo 12 na obrazku
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[73.64Kb]
Upravil xNOKIAx dne 17.01.2013 19:42
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Neda jen komplet celej cep. Kup prachovku na tlumic babety za cca 40 kc ustrihni vrch a mas to hned krasne to pasuje ted jsem to delal cca tyden zpet.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
dolu je daka pruzina ale neviem ako drzi hore. uz si to nepametam. to sadne tiez?
vdaka za tip
Nahore je to nasazeny jen pres takovou kovovou a plastovym krouzkem zajisteny dole to perko sundej a novou manzetu zajisti stahovaci paskou
Nahoře to drží jen takovým plastovým kroužkem. Jak psal Milan - manžeta z Babetty - dělal jsem jich spoustu a zatím všem drží. Na fotce je to na 1200GS, ale to je u 1150 obdobný. Dole to zajišťuji normálně tou originální kovovou sponou z původní manžety.
Upravil Tonda dne 17.01.2013 20:13
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
vdaka za dobru radu. uz som sa bal ze to budem musiet kupit cele a nic ma nenapadlo ako to urobit. Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Ja si ji ustřihnu o zavit delší a pak pěkně doladím na požadovanou delku a krásně to zaskočí na to osazení na čepu prostě pohoda lahoda
ved taky strasny rozdiel cenovy! ale postovne bude urcite 2€
Upravil xNOKIAx dne 17.01.2013 20:33
A ty nemáš někde v okolí prodejnu s dílama na babety pionýry ji jinou takovou verbež? To když ti to pošlu z čech bude to levnější
Mne nejde povoliť tá matica č.13 na schéme čo dal xNOKIAx. Teda povoliť ju povolím, ale stále sa akokeby pretáčala v tom čape.
Máte nejaký tip ako na to ? jedná sa o R 1150 GS 2001
V čepu je díra na imbusový klíč č.7. Matici je potřeba nahřát horkovzdušnou pistolí, aby povolilo lepidlo v závitu.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Chlapi, já mám radost, že ta manžeta z babety funguje. Dělám hlavně babety a kdysi jsem si takto při opravě své dvanáctky pomohl a teď vidím, že se to ujalo. Už s tím jezdím dva roky. Kdybyste potřebovali poradit (při opravě babety), klidně se ozvěte