Máte niekto na fundure resp. mali ste v minulosti namontované turistické plexi? Ak áno, aké? Špekulujem ktoré kupiť (GIVI, ERMAX, PUIG), som už viacmenej rozhodnutý pre GIVI,
GIVI
ERMAX
PUIG BMW F650 Funduro, YAMAHA WR 250F, SUZUKI Samurai 1.3, BMW 650 GS Dakar predaná, KMX 125 predaná.
Cau pokud mas zajem tak mam na prodej givi plexi zalezi jakou mas vezi masiny 3 diry na plexi nebo 4 diry na plexi
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
tákže i já mám smulu? .... givi dělal plexi s dírama na boku plexi, chytalo se to v místech kde je blinkr.. Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
nevadí čo už, ale píšte niekto skúsenosti z plexi kto ma staré Efko čakám že sa tu rozvinie niekoľkostranová debata
BMW F650 Funduro, YAMAHA WR 250F, SUZUKI Samurai 1.3, BMW 650 GS Dakar predaná, KMX 125 predaná.
tohel plexi je na rok 2004 a vys ctyri diry napredku , mozna by to slo i na 3 dirku, ale musel by se to vyvytat
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Máš photo?.... on je tma asi průser i s roztečí, protože lešení u 2001 a 2004 je rozdílné, a i co se týče rozměrů
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Já měl toho Puiga a sundal jsem ho, motorka se mi s ním nelíbila. Jinak tlak na helmu byl malý, za to na ramena táhlo dost a turbulencí také nebylo málo. Za mě nebrat.