Prosim čitať nižšie! čaute chalani planujem si trasu na buducoročnu dovolenku Budva,Thassos, Istambul a spať cez RO, celu trasu mam rozdelenu na tri vačšie etapy, ale jedna z nich z Bosny cez obec Brod asi 15km od hranice do Ciernej Hory smer Pivsko Jazero + Plužne (cesta-E762+M18) je na mapke google maps voľaaka podivna, povedal by som skor neoznačena, ta čo sa klukati okolo rieky po opačnej strane ako cesta č.20. Ide o to, že z čierno horskej strany je to označene a aj zjazdne, ale po prekročeni rieky-hranice je to volaake neiste! Išiel z vas už niekto tou cestou, je normalne prejazdna aj ked určite to bude asi len šotolinka, dakujem za odpovede.
Upravil JRM66 dne 26.01.2013 20:48
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Je to uzka klikata asfaltova cesta (sem tam dira), kolem ni par vodackych kempu a prevazne sabi. Prejezdem pres most do Cerne Hory zacnou uzasne prirodni scenerie, okoli Durmitoru je uzasne. Takze bych se toho vubec nebal.
Išiel som do MNG cez Brod rôznymi cestami. Od Sarajeva je to úplne v pohode, Od Mostaru cez Nevesinje a Gacko je cesta horšia (bolli aj šotolinky), ale asi je krajšia. Od toho Gacka som to niekoľko krát išiel ešte na Honde PanEurope, takže s GS úplne v pohode. V Gacku je trocha problém nájsť odbočku na cestu č. 20.
Túto cestu je škoda neurobiť http://goo.gl/map... keď už budeš v Budve. Serpentíny nad Kotorom a park Lovčen .
Upravil Barko dne 24.01.2013 07:22
Je fakt, že ta cesta vůbec nevypadá, jako cesta k hraničnímu přechodu, ale je to tak - fakt úzká klikatice, tak jak píše Chose. Jel jsem tudy několikrát - určitě se ti to bude líbit.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Silnice M-18 je v pohodě sjízdná Jeli jsme Goražde - Foča (přes řeku, za mostem hned doprava a pořád po té klikatici až na hranice) http://www.openst...2C43.36334
Vypadá to tam asi takto:
milosch přiložený následující obrázek:
Chlapi dakujem, fakt nečakal som tolko odpovedi. Pred dvoma rokmi som bol na 12 dnovej cyklo-dovolenke v Budve, pri tej priležitosti sme si sli zaraftovať aj na Taru, to čo sme videli cestou tam a spať sa jednoducho nedalo opisať, ved to sami viete prečo asi! Boli sme až pri spominanej hranici cez ktoru to momentalne riešim. TO Barko: Idem zo slovenska cez Tornaľu,Eger,Heves smer Szeged a po M5 až do Noveho Sadu potom po 21 až do Valjeva a potom po 111 a 112 do Mokrej Gory a nasledne do spominaneho Brodu takže, Sarajevu sa vyhnem. Ten okruh z Kotorskeho zalivu serpentinamy cez Lovčen čo si mi preposlal som si už raz dal na Rent-car skutriku činskej proviencie, zadok som si uvibroval na 20-rokov! Určite si ho ešte raz dam s ešte vačšim zažitkom ako minule. Viac menej cestu po Budvu mam vyriešenu, ale vedel by niekto o nejakych zaujimavych miestach v useku od madarskeho Szegedu cez Novi Sad,Sabac,Valjevo až po Mokra Gora, nech niečo zbytočne nepremarnim? Postupom času budem vlakno premenovavať tak, ako sa mi bude celkova cesta rysovať. Dalej bude trasa z Budvy smer Istambul cez prejazdovy bod Kavala(Grecke pobrežie) a ostrov Thassos ktory skvele poznam, idem s batoštekom takže, žiaden adrenalin-offroad, ale ani dialnice, tie nemusime! Ked by ste vedeli o niečom zaujimavom na tejto trase tak, prosim mi to dohodte, budem vam za to nesmierne vdačny.
Upravil JRM66 dne 26.01.2013 22:38
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.