Ahoj, chci se zeptat kolik platíte za povinný ručení? Vím, že se to tu řešilo obecně, ale zajímá mě, kolik platíte za 650GS a u který pojišťovny jste. Já jsem u Český pojištovny a za rok jim vysolím cca 2400 Kč. Přijde mi to docela dost, na to jak už jsem u nich celkem dlouho (bramborák už je druhá motorka) a bez pojistný události.
A máte s pojišťovnou nějak domluvený "zimní měsíce"? Na foru tu někdo psal, že v zimních měsících mu pojišťovna ručí míň a on díky tomu platí míň. Přijde mi to dobrý a jednodušší než dávat značky do depozitu. Máte to tak někdo?
Díky za informace.
To mas teda dost.Ja platim na 1100gs u podnikatelsky 1019KC a mam ji pojistenou celorocne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já na 1200GS platím 1100kč u podnikatelské a taky ji mám pojištěnou celoročně. Obecně je Česká nejdražší, třeba na auto mi dělá pojistka s havarijkem s 10% spoluúčastí 18tis. ročně a u jiné pojišťovny bych za tu samou pojistku platil o 4tis. míň
Upravil LukyGs dne 27.01.2013 20:20
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Jsem muž, 26 let, trvalé bydliště mám v Trutnově a po odečtení všech slev (platba ročne, nula pojistných událostí, superbonus dobrého řidiče a nevím co...) tak mi vycházela částka 1.735,- Kč a bylo to t. č. u České pojištovny.
Jestli jsi někde odsud, dej vědět, dám Ti kontakt na známého
mám čsob a cena 2600 kč ... věk 21 let když jsem ji uzavíral, dnes 22... Jinak BMW F 650 gs... nás mladý docela dost ždímou, a to mám již druhou motorku a ještě auto, bez jediné pojistné události 4 roky, to same u moto..... klasika
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
No mě je 23 a je fakt, že mladší ročníky jsou pro pojišťovny zlatej důl. Už se fakt těším, až budu v 90 jezdit na motorce a povinný ručení mi bude platit pojišťovna. Díky za informace, zítra asi zajdu na pojišťovnu uhádat nějaký bonusy. Jinak u mě zatím taky vítězí ta podnikatelská.
CarlosCZ napsal:
No mě je 23 a je fakt, že mladší ročníky jsou pro pojišťovny zlatej důl. Už se fakt těším, až budu v 90 jezdit na motorce a povinný ručení mi bude platit pojišťovna. Díky za informace, zítra asi zajdu na pojišťovnu uhádat nějaký bonusy. Jinak u mě zatím taky vítězí ta podnikatelská.
Hele, Hugitka mě udělal nabídku, která se neodmítá (pojistka). Zeptej se jí. No a když jsem šel vypovědět smlouvu do Český (na 1100GS jsem platil kolem 1400,- s plnejma bonusama a nejsem nejmladší)¨, tak najednou byli ochotni slevit (ořezat ****í sádlo) skoro na stejnou cenu, jako u Hugitky. Takže kluci, nenechávat smlouvy prolongovat, ale vypovídat a tlačit na cenu, jinak vám pojišťovny dobrovolně nesleví.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
za 1100 platím Triglavu 590,- (?) za rok POV s limitem 50/50 (M CZK), zdroj je mé výrobní tajemství, kdo chce ušetřit, valte domě dotazy
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Mě ta cena právě trkla, protože si táta pořídil motorku a platí směšnou cenu (uznávám věkovej rozdíl, ale i tak). Jak jsem psal, zítra se tam jdu pohádat, tak uvidím.
Základní problém bude ve tvém věku a "vyjetých" bonusech. Mladší ročníky jsou pro všechny pojišťovny riziko! Nejlevnější pojištění mají dědulové s autem starším 10 let a bydlící na vesnici...
Mě je 25, motorka je 2005, bydlím na vesnici a ročně platím 850 Kč. xHackerM je věkem stejný, dakarka je 2001 a i s havárkou jsem mu uzavírala smlouvu za 3600 Kč.
Pokud nechceš dávat značky do depozita existuje sezónní pojistka... Ale to už jsem tu psala několikrát.
Musel bych vyhrabat smlouvu, ale motorku už mám od 17, tak jestli to počítám dobře, tak cca 60 měsíců bez události snad mám. S tím věkem to chápu, že to je riziko, i když 70 letej děda ve favoritu...
U podnikatelske mam motorky pojistene na tatu.Jiny pojistitel,jiny majitel.Normalne mi to pani tak sama poradila.Nevim jestli to tak jeste jde,ale vyresis tak problem s nizkym vekem.
Podle těch cen co všichni píšete mám dojem, že se pojišťovny hojí na mě
Jo jinak jsem zapomněl napsat to nejdůležitější - F 650GS, rok uvedení do provozu 2003 a v TP 25 kW.
CarlosCZ napsal:
Podle těch cen co všichni píšete mám dojem, že se pojišťovny hojí na mě
Jo jinak jsem zapomněl napsat to nejdůležitější - F 650GS, rok uvedení do provozu 2003 a v TP 25 kW.
Tak zkus wüstenrot.U me r 65gs(20kw) mi podnikatelska zdrazila pojistku,tak jsem ji vypovedel a pres srovnavac pojistek jsem si nasel,kde to vyjde nejlevneji.Ta wüstenrot asi zohlednuje ty nizke kilowaty a bez jakychkoliv slev jsem to pojistil pres net za necelych 500kc.