Zdrávím Vás všechny motorkáře, před rokem jsme si pořídil BMW F 650 GS, dvousvíčku r.v. 2006. Je na nejvýšším čase vyměnit olej, filtry, nejspíše i svíčky, také potřebuji nové pneumatiky. CHtěl jsem Vás poprosit o nějaký odkaz kde N.D. seženu (nejlépe vše na jednou). Výměny snad zvládnu pomocí návodu tady na netu sám, případně bych byl také za jakoukoliv online pomoc velice vděčný. Zatím děkuji moc za info.
S pozdravem Jirka
Samozřejmě, že pneu zavezu do servisu k výměně a vyvážení. A výměna oleje, je velice hezky popsána v dalších forech. Snad to nějak půjde.... Takže přímo mi asi někdo nějaky šíkovný(solidní) odkaz na nějaké díly na toto moto nejspíše neukáže??
Tady na foru je to popsané všechno do podrobna, takže když si všechno pročteš, tak bys to měl zvládnout kromě těch kol ty bych dal do servisu jak si psal, aby to vyvážily
Supr....Děkuji Všem moc, přesně něco takového jsem hledal...
Mohu mít ještě jeden dotaz? Mám na motu pneumatiky značky Michellin, a jelikož nemám zkušenosti zatím, tak bych také byl rád, za jakýkoliv názor, jestli jít znovu do této značky. Nebo jestli máte někdo lepší zkušenost s jinou pneu??
Pokud nechceš nějaké uni jako třeba TKC nebo nějaké hrubší je to asi vcelku jedno.. Ja bych nazl buď Michelin nebo Metzeler
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Před výměnou oleje, bude asi rozumné vyměnit palivový filtr? Pak tedy olej, pak svíčky a naposledy vzducháč. Přijde mi to jako nejrozumnější... Nebo se pletu? Palivový filtr, bude asi pod tlakem...musím zajistit přerušení paliva? Doopravdy velky dík za odpovědi a rady.:-)
kolik máš namotáno že chceš měnit palivák? správně by měl jít asi ve 40k myslim ale většina ho přejíždí pač ta výměna je vopruz a navíc žádná láce
In pivo veritas!
Tedkom se mi začína blížit ukazatel Km k 35 000. Možná bude lepší, když ten palivový filtr nechám vyměnit při další výměně oleje, neboť bude asi už většího servisu potřeba, kladky řetězu, ventilové vůle atd. a to bude nejlepší asi odborný servis....