Ahoj lidi brouzdanim pro four sem zistil ze she tu zajimate o psy. Ja bych potreboval poradit mam jack rusel he to super pes ale posledni dobou me zlobi kdyz si ho chcu pohladit talk vrci a je nedobry chodi she stazenym ocasem a je divny.disk za ready a nazory
kody napsal:
Ahoj lidi brouzdanim pro four sem zistil ze she tu zajimate o psy. Ja bych potreboval poradit mam jack rusel he to super pes ale posledni dobou me zlobi kdyz si ho chcu pohladit talk vrci a je nedobry chodi she stazenym ocasem a je divny.disk za ready a nazory
my s nima mame dobry zkusenosti.
Upravil hicks dne 01.02.2013 13:36
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kody napsal:
Měl bys navštívit doktora.Pes muže mít parazita,nebo jinej bordel a proto je nervozní.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Tak s timhle pánem jsem se potkal osobně a myslím si,že je to profesionální psychopat.
Pokud jsem doporučil psychopata tak se omlouvám, vlastní zkušenost s tím člověkem nemám .
Člověk bydlící v maringotce na louce,kde s ním bydlí cca 20 čoklů,který se nemyje kvuli tomu,aby psum nesmrděl a aby ho brali jako vůdce podle mě prostě nemůže být mentálně v pořádku.Je to pravej kowboy,smrdí i na fotce.Vydržim hodně,ale co je moc je moc.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Taky mám JRT a musím říct, že jsem z něj nadšenej. Pokud u Tvýho nastala takováhle změna chování, viděl bych to na nějakej zdravotní problém, což asi těžko takhle vyřešíš. Lepší bude dojít na veterinu a nechat vyšetřit.
Zlobivý pes je to samé co zlobivá manželka, tzn hned jak to půjde vyměnit
Kdy jsi naposledy odčervoval? Nejezdí zadkem po koberci?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Presne to same s JRT resil kolaga v praci se svym, neco pres rok starym psem. Nakonec si ho s pochopenim a po dohode vzala zpet puvodni majitelka. Podle kolegy dost neresitelne. Pes se zacal chovat dosti nevyzpitatelne, zhruba jak popisuje Kody. Nutno podotknout, ze to nebyl jeho prvni pes. S predchozim labradorem delal agility a mel s nim zachranarske zkousky. S JRT si bohuzel nevedel rady a udane to prislo z nenadani. Nahla zmena povahy. Do te doby byl pes celkem v pohode. Z domu sel protoze ma dve maly deti (3+5 let). Takze pro sychr.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Jak je psáno výše - navštiv veterináře, pokud by to nepomohlo je ještě jedna možnost. Kolik asi váží?"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ja snim zajdu k odbornikovi ale jeste je tu moznost ze je rozmazleny od rodicu on ma doma celkem tvrdy dryl ale kdyz je pak na vikend u mojich rodicu talk s nim neni rec