ahoj ,kamarádovi se lýbí Husqvarna lt 610e,tak jse chcu zeptat jestli nědo zná tento stroj ,na motorkarích a v motokatalogu a ani ny youtube,toho o ní moc není tak zkoušíme tady.
děkuji za názory.
Ty vole kody.Že ty máš toho nicka podle tý postavy ze seriálu Krok za krokem,To byl taky takovej retarda.YouTube Video
Upravil Kasak dne 05.02.2013 19:00
Když je hlad,je i husa dobrá.
Chvíli sem o ní přemýšlel ale na silnici je to nevhodný ,díly hrozně drahý a dostupnost na pytel.No aspon se to nezadírá jak TE/TC.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Je to takový prasopes. Kamarád to měl, tak dlouho to ladil k dokonalosti, až to nakonec prodal. Je to taková ala cestovn verzeí s velkým kotoučem vepředu, ale s motorem, který maj ostatní poruchový Husky a sedmnáctka kolo vzadu.
Ahojda, před mojí etapou s GSem jsem měl Yamahu XT 600 model 43F, nakopávačku, na ní jsem najel cca 90tkm a nedám na ní dopustit. Nyní jezdím na Yamaze XJR 1300 a proto, abych se svezl po špatných cestách, jsem včera koupil XT 600 E, rok 2001, je v super stavu a má najeto 14378 km, servisní knížka, po prvním majiteli. Teď se těším na sraz GS stránek, kdy budu moci projet offroudek se zdejšími tvrdými offrouďáky. Škoda, že se mně sem nevejdou fotky, ale je opravdu super. Koupil jsem ji draho, ale uznávám ji více, než XT 660R, tato motorka se mně hlavně nelíbí a má tvrdý neseřiditelný chod stříkačky. Prodávají se už za docela slušné peníze, ale klasika mně bere více. XJRko si nechám, mám ji vymazlenou.
Pokud se budeš chtít vrhnout směrem XT 600, rád pomohu a poradím, je to opravdu dobrá volba na jízdy mimo hlavní silnice.
Ivoš.
to kody - jestli sháníte TTR 600, tak se mrkni na stránky offmoto.com, kde jsou uvedený různý neduhy těchto motorek a užitečný informace např. na co si dát pozor při koupi TTRka.
tak kamarád koupil tu yamahu tt600 r,neví někdo jaký je tam předepsaný olej on našel a chce tam dat 10w-40,ale mě se to zdá docela málo na to že je to vzduchem chlazene.Nebo se pletu?