Prodejce - koordinátor
Typ pracovního poměru: HPP
Místo práce: Liberec
Nástup: duben 2013
Náplň práce: Obsluha, komunikace se zákazníky, práce se zbožím, prodej zboží, vyřizování objednávek, naskladňování, správa e-shopu, webových stránek a FB profilů, kompletní chod prodejny, rozvoj značky Rockway, účast na výstavách a firemních akcích.
Požadujeme: Spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost, komunikativnost, příjemné vystupování, kreativitu, základní znalost práce na PC (word, excel, Photoshop výhodou), dobrou znalost českého jazyka, vztah k motocyklům, anglický a německý jazyk výhodou.
Vzdělání: výuční list nebo SŠ
Pracovní doba: Po - Pá 10:00 - 18:00, výjimečně pár hodin o víkendu
Nabízíme: Odpovídající platové ohodnocení, možnost se aktivně podílet na rozvoji firmy, bonusy v rámci firmy.
Plat na základě Vašich zkušeností po osobní dohodě.
Životopisy prosím zasílejte na emailovou adresu: rockway.eu@email.cz.
Neumim anglicka ani německy a nemám rád motorky - to já jen aby jste semnou nepočítali
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
hm, škoda.. Jednak, že Liberec, druhak pracovní doba - po práci bych si asi už nezajezdil a třeťak odpovídající platový ohodnocení by asi v těchto končinách neodpovídalo mojí zažitý představě :-)
ale kdyby věděl někdo o práci v Praze u motorek tak jsem jedno ucho, myslím, že to mi teď asi jako jedno z mála chybí ke spokojenosti. ZN. lidi motající se v letectví a byznysu kolem už mě nebavěj svým ****stvím, egocentrismem a arogancí
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
mirekcinan napsal:
hm, škoda.. Jednak, že Liberec, druhak pracovní doba - po práci bych si asi už nezajezdil a třeťak odpovídající platový ohodnocení by asi v těchto končinách neodpovídalo mojí zažitý představě :-)
ale kdyby věděl někdo o práci v Praze u motorek tak jsem jedno ucho, myslím, že to mi teď asi jako jedno z mála chybí ke spokojenosti. ZN. lidi motající se v letectví a byznysu kolem už mě nebavěj svým ****stvím, egocentrismem a arogancí
Takže ten flek po Honeywellu taky nic moc? Mně začíná opět hledání v Praze, ale narozdíl od Liberce je aspoň výhoda, že když budu chtít někam nastoupit, bude stačit, když budu oslavovně uctívat excel a jak miluju grafy a tabulky, lásku k nim vyznám v AJ a flek mam do 14dnů... Našla jsem teď super místo v ČT, ale to by byl spíš zázrak dostat se vůbec na pohovor No uvidíme, jakej bonbónek si vytáhnu tentokrát - nebo se zas naštvu a vyrazim za hranice Jsem teď posílala jen tak "kdyby náhodou" životopis do Francie I když bych to hned ze dvou důvodů nemohla vzít, ale pro dobrej pocit jsem to aspoň poslala Co kdyby nabídli království a půl princezny... )
Upravil Karlie dne 08.02.2013 16:49
Myslím, tedy mám to v pyči
Hele koordinatora delam tedka.Sice na expedici,ale docela mi to jde.Do Liberce se stehovat nebudu,ale kdyby vam to stacilo na VPP,tak bych vam treba za 10000 mesicne obcas poradil po telefonu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
mirekcinan napsal:
Takže ten flek po Honeywellu taky nic moc? Mně začíná opět hledání v Praze, ale narozdíl od Liberce je aspoň výhoda, že když budu chtít někam nastoupit, bude stačit, když budu oslavovně uctívat excel a jak miluju grafy a tabulky, lásku k nim vyznám v AJ a flek mam do 14dnů... Našla jsem teď super místo v ČT, ale to by byl spíš zázrak dostat se vůbec na pohovor No uvidíme, jakej bonbónek si vytáhnu tentokrát - nebo se zas naštvu a vyrazim za hranice Jsem teď posílala jen tak "kdyby náhodou" životopis do Francie I když bych to hned ze dvou důvodů nemohla vzít, ale pro dobrej pocit jsem to aspoň poslala Co kdyby nabídli království a půl princezny... )
V Honeywellu delal kamarad.Mel tam tusim mesicne asi kilo,tak odesel za lepsim.Ale vim,ze jinak tam byl spokojenej.
Upravil vevis dne 08.02.2013 22:52
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Eman_ napsal:
Jej,já už myslel,že tě TOLI našukal........
Jinak náš rodinný kámoš odchází z Paříže z banky kousek od šánzelizééé,nechtějí ho pustit,že nemají náhradu,tak bych se ti mohl zeptat.......za prosinec bral vtipných 22000eur a teď v únoru má dostat bonus za minulej rok....čeká tak 150-200tis eur.......už ho to tam neba
Jsou všelijaký pracovní příležitosti.......
Nejsem si úplně jistá, jestli jsi pochopil smysl tohodle vlákna, očividně totiž ne
Eman_ napsal:
Jej,já už myslel,že tě TOLI našukal........
Jinak náš rodinný kámoš odchází z Paříže z banky kousek od šánzelizééé,nechtějí ho pustit,že nemají náhradu,tak bych se ti mohl zeptat.......za prosinec bral vtipných 22000eur a teď v únoru má dostat bonus za minulej rok....čeká tak 150-200tis eur.......už ho to tam neba
Jsou všelijaký pracovní příležitosti.......
Nejsem si úplně jistá, jestli jsi pochopil smysl tohodle vlákna, očividně totiž ne
Tak ses mě měla zeptat,když si nejsi úplně jistá a nereagovat rychlei než tvá mysl....pak to poukauje na to,že myslíš jako chlap........né hlavou.....
Raději se odmlčím......
Přeložím ti to do jazyka - já ZDE práci nehledám, hledám schopného člověka na výše uvedenou pozici.
Co s tím má společného Toli a případné našukání, či nenašukání, tomu opravdu nerozumím Že ty budeš něco jako vtipný nebo tak
redaktor to MUSI mit pod kontrolou, to je jasny.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mirekcinan napsal:
No řeknu ti to tak, že peníze a ředitelování v teplíčku je sice docela fajn, ale neni to nic co by mě bralo za srdce. Je mi jasný že takový peníze u motorek nikdy mít nebudu, ale tak třeba nebudu zase domu chodit otrávenej a nasranej z práce, která mě vysává:-)
mirekcinan napsal:
V Honeywellu delal kamarad.Mel tam tusim mesicne asi kilo,tak odesel za lepsim.Ale vim,ze jinak tam byl spokojenej.
Z Honeywellu musí dřív nebo později každýmu začít hrabat:-) mě začlo po 5 letech tak jsem řek a dost:-)