ahoj borci,
poradilo se mi sehnat blatnicek nad predni kolo. Mel by byt i na dakara vypada jako TT avsak nemam k nemu par podstatnych dilku a tak bych se rad zeptal tech kteri maji na nejake rozmery.
V manualu k TT blatnicku se pise ze obsahuje
1x fender (ok to mam)
4x distance plate for Dakar (tak to nemam leda ty co jsou na origo vidli a tak nevim zda je to ok nebo jsou dodavany nejake vyssi aby blatnik nesedel tak moc na kole)
1x spacer plate for >2002 (tohle taky nemam a je to asi kvuli tem zubum ktere ma mustek na vidli od roku 02 - dal by se asi zbrousit aby nebyla podlozka nutna)
4x srouby ktere jsou delsi nez original, asi bych neco sehnal v zelezarstvi ale nevim jak je to s pevnosti - pac na tech origo je nejake cislo 80 a na stejnem sroubu z zelezarstvi ac je pevnostni je treba 30.
Diky moc za radu ohledne toho co se da koupit vyrobit a tak.
Podložky jsou takový hliníkový kroužky- cca 1cm vysoký. A šrouby s pevností 80 koupíš v "lepším" železářství- fabory,fasteners apod.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ahoj, ty srouby musi byt nerez (nebo supinkovy pozink), zavit je v duralu a obycejny pozink pocase uz nevyndas. Co se tyce podlozek, musel jsem udelet 20mm, pri 10 jsem mel origo blatnicek moc blizko kola.