Zdarec.chystám se příští rok na koupi 1150.chtěl bych ji v barvách Gauloises.mám ji koupit tady,nebo nechat dovézt mírně nebo velmi mírně odřenou když stejně půjde na lak ? který rok ? pokud někdo vlastníte moto v těchto barvách můžu poprosit foto .díky moc za rady a náměty. Timomas@seznam.cz
:-) taky o tom laku uvažuju, měli jsme to na první výstavě, tenkrát na f650 rallye, jen škoda, že to pak z té plastové nádrže Elkamet při pádech částečně opadalo. Doufám, že to na plechu bude držet lépe.
jj to je přesně vona akorat je to adv a ja chci obyč.taky mám tu fotku,takže se někde musím dopídit kolik bude stát lak a kde a v jakém stavu ji koupit
Mně to i s přilbou do barev Mitas vyšlo na 12 tkč. Myslím si, že to bude o chlup dražší, tak osumnáct až dvacka, je na tom víc práce.
Upravil joe dne 26.02.2013 16:56
Je to moc pěkné, až na malý detail. Propagace cigaret. A to já jako polepšený kuřák nemusím... A teď do mě.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobrnos: máš pravdu ale myslím že to vypadá stejně dobře i bez toho nápisu výrobce cigaret. Vlastně jsem ani neuvažoval že by tam měl být.
Asi tahle jak na foto - to je ta motorka s plastovou nádrží o které mluvil Milan:
Mimochodem, myslím že to byla naše první výstava Motocykl - v roce 2006. Tohle je dole v křižíkových pavilonech, byli jsme tankrát jako "úpravce" mezi Bohemia Custom...
Bez nápisu gauloises to je jen trapná modrobílá a ne replika...Prostě to k te době patří a má to tam byt... A komu se to nelíbí ať si udělá modrobílů s nápisem milka.
Kupredu spatki ni krok...
milan enduroskola napsal:
jestli je ta 1150 obyč nebo ne se moc nedá odhadnout, ale podle zadního nosiče to vypadá spíš na adv. s velkou 41 litrů nádrží od touratechu
Já vycházel z toho, že má gumové brzdové hadice a stříbrná víka ventilů. To si ale samozřejmě na ADV taky mohl někdo dát dodatečně.
milan enduroskola napsal:
jestli je ta 1150 obyč nebo ne se moc nedá odhadnout, ale podle zadního nosiče to vypadá spíš na adv. s velkou 41 litrů nádrží od touratechu
Já vycházel z toho, že má gumové brzdové hadice a stříbrná víka ventilů. To si ale samozřejmě na ADV taky mohl někdo dát dodatečně.
Taky si myslim,že ta první je obyč.Vidle,kola,plexi.Akorát tam bude hozený sedlo a ten zadek z ADV.
Když je hlad,je i husa dobrá.
jsem rád ,že se vám líbí , a tak tedy mám koupit tady něco jemně tuklího nebo dovoz jemně tuklej a je tu někdo kdo dováží z ciziny, kterej rok ? klidně se rozepište mám čas do září díky moc za rady
Zkus Boba..myslím, že na tom budeš jezdit hlavně ty, pokud je to tvůj typ, tak nepřemýšlej a kup to...nějaké to škrábnutí bude hlavně otázka ceny a popř. co do toho budeš chtít dát dál.
všude dobře.....doma GSA