tak jsme ted studoval jizdni rady v Praglu. Rad bych sel na letnansky Motosalon, ale z hruzou koukam do jizdniho radu metra trasy C. A tam je ze ma jet od Florence az k Letnanum, bohuzel rano jede pouze do stanice Ladvi, pritom na strankach Vystaviste pisi ze se dostanu trasou C k arealu vystaviste. a kdyz zabrousim primo na stranky prazskeho metra, tak tam zadam parametry ze chci jet od Florence metrem k vystavisti a to mi zobrazi, ze to neni problem.. ale v tom radu je napsano, ze jede jenom do toho Ladvi tak nevim nerozumim tomu.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Jel bych ale ma prset, kolega v praci rekl ze mam jet na moto, popravde premyslim o tem, ale uz mam koupene jizdenky busem.
jo kdybch mohl tak jedu ver mi ze jedu , ale po zadmim kole se tech 270km z Olomouce jede blbe
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak pokud je to jenom prestup, tak cajk.. Hele shreku.. nedame sraz uz nekde na Florenci ? Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
ze bych fakt jel na motorce? musel bych ji ale asi trochu oplachnout, mam ji zasranou jak T34 pri manevrech. Ale uz jsem vyhodil 400 za listky na bus Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
ze bych fakt jel na motorce? musel bych ji ale asi trochu oplachnout, mam ji zasranou jak T34 pri manevrech. Ale uz jsem vyhodil 400 za listky na bus
Počítám s tím,že bude pršet,ale na to sere pes...
A vyrážím tak v 8...
Upravil zetor dne 07.03.2013 19:29
prave zmoknout se mi nechce.. pak se motat tou prahou ... s**u na to jedu BUSEM... aspon se prospim
VojtechPolicky napsal:
ze bych fakt jel na motorce? musel bych ji ale asi trochu oplachnout, mam ji zasranou jak T34 pri manevrech. Ale uz jsem vyhodil 400 za listky na bus
Počítám s tím,že bude pršet,ale na to sere pes...
A vyrážím tak v 8...
Koukal jsem na předpověď a ty to možná stihneš suchou helmou,nebo jen lehce vlhkou.Když je hlad,je i husa dobrá.
k metru... buďte v klidu, do letňan jede každá 2. souprava, cca polovina jich končí na ládví, když chytneš tuhle, vystoupíš na ládví a počkáš na další soupravu, která už do letňan pojede jardajerman@seznam.cz
A jeje venkov jede na Prahu a ja mam zrovna 195 hlasim predem ano jede tam je to zastavka na znameni tak bacha stavi primo pred. Tak vesele cestovani po Praglu