Zdar, rozmazávají, nebo nějak blbnou písmenka v některých řádcích.
Když přejedu myší- označím- tak se to okamžitě opraví. Zkoušel jsem kalibrovat monitor, aktualizovat ovladače....moc tomu nehovím. Nevíte co s tím.
Pro jistotu - nepil jsem, nehulil, oči mám otevřené.
Dík za rady.
Nejsem počítačovej, ale jako viníka bych si troufnul označit odcházející grafickou kartu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Waltr napsal:
Když přejedu myší- označím- tak se to okamžitě opraví. Zkoušel jsem kalibrovat monitor, aktualizovat ovladače....moc tomu nehovím. Nevíte co s tím.
Dík za rady.
co je to za monitor? LCD nebo ještě CRT? Jak starý? Je to na stále stejném místě?
Mě to začal Firefox dělat po poslední aktualizaci. Předpokládám, že chyba je přímo v FF a bude opravena s další aktualizací.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Waltr napsal:
Dík za rady.
otazka je, jeslti to dela ve VSECH programech, nebo treba jen v tom FF..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No upřímně si taky myslím že se to týká prohlížeče. Najedu na odkaz a hned se to spraví, je to Lenovo Thinkpad edge. Myslím že ale raději kouknu i na nějaký word.
Řekl bych LCD, a na stejném místě. Je celý jakýsi zabržděný, asi to dám nějakému machrovi ať ho oživí.
Mě osobně to dělá naprosto přesně to co Walterovi a dělá to jen v internetovém prohlížeči. Jinde vše naprosto bez problémů, takže na GK to nevidím a chybu bych opravdu hledal v prohlížeči.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
tak jsem se po aktualizaci dočkal na jednom notesu taky (další 2 stroje se chovají normálně). Dělá mi to ve FF i SeaMonkey. Zdá se, že zabrala změna nastavení u "gfx.content.azure.enabled". Viz http://forum.mozi...amp;t=9562