Tyhle boční kapsy jsem navrhnul a upekl společně s majitelem tohoto Webu
http://marselus.com/?novinky,61
Jelikož jsem to nikde na netu nenašel, řekl bych že jsem první na světě, kdo to má. Jso sice malé, ale na zámek předního kola a podobné blbosti je to super. Zadní brašna pod plotnou je určená pro 1200GS, ale se když do ní udělaj dvě díry a navlíkne se na distanční sloupky, tak to celkem pasuje - na nářadí naprosto vyhovující.
Martin JBC přiložený následující obrázek:
radejijsi mel vymyslet nejaky kapsy nebo drzaky na lagve na ten skvelej padak co mas ja bych to uvital , ty maly kapsy jo na kotoucak dobry jen az bude cena Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
sorry, ale na tomhle nebylo co navrhovat ani co péct.. to jsem měl na rámu silničního kola pod sedlem už před 25-ti lety.. jen bez tohodle nápisu. Byl tam jiný.. Stejný tvar, stejné uchycení na suché zipy..
nikde jsi to asi neviděl, protože před 25-ti lety nebyl internet a asi jsi nejezdil na kole.. ale na GS jsi asi první, kdo si dal brašničku z bicyklu..
Nebudou se o to dřít kalhoty? Je to hned nad stupackou.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Nebudou se o to dřít kalhoty? Je to hned nad stupackou.
budou, ale castecne je to pod ramem takze by to nemuselo byt az tak hrozny pro jezdce
Upravil Spitfire dne 19.03.2013 09:26
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
sorry, ale na tomhle nebylo co navrhovat ani co péct.. to jsem měl na rámu silničního kola pod sedlem už před 25-ti lety.. jen bez tohodle nápisu. Byl tam jiný.. Stejný tvar, stejné uchycení na suché zipy..
nikde jsi to asi neviděl, protože před 25-ti lety nebyl internet a asi jsi nejezdil na kole.. ale na GS jsi asi první, kdo si dal brašničku z bicyklu..
Ježek tú kapsu čo si dal na ukážku, mám 2 pod plotnou na mojej 800GS a sedia úplne presne a vôbec mi nevadí že sú červené.
Upravil siso dne 31.03.2013 11:39