zdravim potreboval by som radu akym sposobom je uchyteny blaster mam riadidka bez blastrov a ked tam chcem dat blastre musim vymenit srob co ide cez zavazie? a do neho ide dalsi srob ci ako to je? nieje to celkom zrejme zo schemy
4 je spacer čili podložka.Taková miska aby to nedrželo jen na malim kousku hlavy šroubu ale na větší ploše.A blastr je celej plastovej.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Hele a muzu vedet proc porad shanis pouzite kdyz to jsou korunovy polozky? Pokud ti jde o patinu pouzityho dilu vem to pilnikem.. Ale jestli chces usetrit pulku i tech par korun tak to chapu..
Jezku: Nespletl sis to s druhym vlaknem kde se schani akorat sroub? Tady K4lo by rad koupil cely blastry, ktery zas az tak korunova polozka nejsou. Tak jsem to aspon pochopil ja.
F 650 GS (00)
Sak ta podlozka stoji jedna 8 eur ci sa mylim? a potrebujem 2 a mi tobpride trochu premrstena cena za hentaku volovinku ak by to mal nahodou nektovnabpolicke som sa spytal.
nevím jak u vás ale tady stojí 127,- kč to je cca 5 eur. chápu, že zadarmo by to bylo lepší.. u nás tomu říkáme: "nechci slevu zadarmo", nebo "chci slevu ať to stojí co to stojí"
tohle už fakt nepochopim.. štřílci kupte si nějakou čínskou jebku a pak to pochopim hned..
a jestli je to hentaká volovinka tak to tam nedávej vůbec.. a myslím, že takých kokocin tam najdeš ještě hodně.. V hospodě u piva taky řekneš: Dejte mi nějaký kde je málo alkoholu, jen aby bylo levný?? I bublinek může být málo. Nejlépe kapáče, ale pokud možno zadarmo..
Upravil jezek dne 20.03.2013 07:36
Neviem jak ty ale ked mam ja moznost miesto 10 eur zaplatiti za nieco 3 tak len koli tomu ze mam baworak nemam potrebu dat zato 10 jasne ze ked to nemam moznost kupit za 3 tak tobkupim za 10 a ne podrbem sa z toho ale zeby som mal potrebu plytvat tak taku uchylku nemam
jezek napsal:
pochopil bych to u položky například od 500,- kč víc.. u stokoruny to fakt nepochopim.. sorry
asi tak... proste ukrajina
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
připomíná mi to důchodce, co jedou tramvají 2 hodiny přes celou Prahu, protože tam maj o 50 halířů levnější rohlíky.. koupěj si tři a jedou zpátky.. v každém případě vysledek je jasný - úspora je doma..
Upravil jezek dne 20.03.2013 09:13
No, jezek s hicksem narazili na limity sveho chapani a odtahli diskuzi do pryc.
Ale k veci - co si od tech blastru slibujes? Jako ochrana proti vetru a designovka je to dostatecne, ale jak uz psal Toli, je to cele plastove a navic mekke. I kdyz tu motorku odlozis do hliny, je slusna sance, ze se ten plast prohne a ulomis nekterou packu. Mne se to povedlo asi tak trikrat a ted mam ten plast uz tak "nalamany", ze uz je tam fakt jenom na paradu.
Pokud to ma chranit, tak kup neco s hlinikovou vyztuhou. Nemusi to byt Acerbis za dva tisice, hadam ze treba neco od BikeIt bude stacit. Tusim zrovna BikeIt Champion pouziva kamos uz nejakou dobu na KTM 990 Adventure a uz to taky nepocitanekrat odlozil a furt v pohode.
dik moc ale uz som objednal origos uvidime ako to bude chem to skor ako ochranu pred vetrom offroad moc nechodim len tak niaka luka vyjazdik a tak tak uvidime co tro bude zac