Nazdar lidicky vcera mi moje mile deticky znicily kabel na napajeni gps, lepereceno jen ten konektor co se zasouva do protikusu nad baterkou ( zabouchli ho do dveri v aute ) myslite ze se da koupit . V katalogu nahradnich dilu jsou nejaky opravny konektory ale nevim kterej to je. Dik
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
jezku shnaim cislo , jelikoz minule si po me chtel cislo vyrobku a tak ho shanim , pak bych to samozrejme napsal. Neby ty vis kterej to je ?
Čeština můj koníček
jeste me napadlo jde na ten konektor napojit i klasicka zasuvka , pro ten obvod je psany max odber 10W vykonu. Co sem se dival jsou tam 3 draty . Jak to zapojit?
Čeština můj koníček
navigacku ma Garmin 62ST , ale znicil se mi konektor nebudu kupovat celej kabel novej kdyz konektor jde sehnat az 300. Ale prave me napadlo poc to neudelat variabilnejsi a na ten konektor dat en obyc zasuvku co se bude vypinat pri otoceni klicku
Jinak Milane jde na ten konektor zapojit jen zasuvka ? pokud jo tak na ktery z tech 3 kabliku.
Mel by to byt tento konektor: http://www.sierra...585-p-1378
Upravil schrek dne 26.03.2013 00:11
Čeština můj koníček
lidicky jak zapojit na ten 3 pinovej konektor zasuvku se dvema kabelama, zjistuju moznosti jak to udelat diky
Čeština můj koníček
jo to sem si myslel taky, sem se dival na schema a tak nejak mi to z toho vyplinulo
diky moc za ukazku , jinak dle foto asi borec pouzil jiny draty ne ty zluty tenky, na pridelani te druhe zasuvky, celkem dobrej napad, ale nevhodne umisteny das tankvak a je problem
Upravil schrek dne 28.03.2013 08:45
Čeština můj koníček