Otázka je taková, co by vás přimělo přestat jezdit na motorce? popřípadě zdali nějáká nešťastná událost nebo zdražení benzínu třeba na 45- 50 korun za litr. díky
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Za 45 Kč už jsem jezdil loni na Sicílii a motorku jsem tam neprodal.Věřím,že jediné kdy bych to udělal,by bylo v případě,že bychom už neměli na živobytí.
Tak si ho Krtku užij a neotravuj už,chceš jezdit přijed si pro vytuněnou babetu 210 má dvě rychlosti pro tebe za bůra i s nákupním košíkem a když zde přestaneš otravovat dám ti tankvak zdarma
Upravil Bob dne 04.04.2013 22:19
Bob napsal:
Tak si ho Krtku užij a neotravuj už,chceš jezdit přijed si pro vytuněnou babetu 210 má dvě rychlosti pro tebe za bůra i s nákupním košíkem a když zde přestaneš otravovat dám ti tankvak zdarma
Spravne Bobe! Kdyz je nekdo srdcar, tak si cestu najde, i kdyz se nedari. Nejsou chechtaky, neni zrovna bmw,hlavni je, aby to jelo a vonelo to benzinem, i kdyby stal litr kilo.
Maiali nel Fango!
Zatím si to asi nedokážu ani dost barvitě představit,ale myslím,že kdyby fakt bylo nejhůř a už ani auto bych neměl,tak motorku taky prodám,ale myslím,že bych koupil něco levnějšího,na čem by se dalo jezdit.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
U mě jenom finanční situace, ale určitě bych koupil něco levnějšího i kdyby blbýho simsona. Prostě do zatáčky se musím na klánět a to i v autě BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
V roce 1994 přišla rodina a byl potřeba vybavit byt, na moto nebyl čas, tak jsem prodal tenkrát svou cb400f sport. asi po 5 letech se to zlepšilo, tak jsem koupil cb750f. F800gs mám teprve od lońska. Prachy jsou důležitý, ale důležitější je mít čas. Radši se svezu na Javě 175 než letmo proběhnout kolem nablýskaného báva a slybovat si že příští rok to bude lepší. Bohužel většinou se musí volit kompromis, protože čas jsou peníze.
Jojo ty zdravotní důvody je zahrnuto v odpovědi B .nešťastná událost.... ale tak třeba příště každopádně díky moc.
Já bych navrhoval soutěž o to , kdo vymyslí anketu o co největší blbost , pitomost... tuhle anketu dávám na 1.- max 2. místo...
Upravil bluesbery dne 06.04.2013 01:07
PavelDR napsal:
Za 45 Kč už jsem jezdil loni na Sicílii a motorku jsem tam neprodal.Věřím,že jediné kdy bych to udělal,by bylo v případě,že bychom už neměli na živobytí.
Vidím to stejně..
Upravil lako dne 06.04.2013 07:47
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
je to pro známeho, dělá nějákou práci do školy, a jde o motorky a postoj společnosti jako takové k tomu to tématu. tak pokud se to někomu nelíbí at si toho nevšíma jde od toho.. a nebo at to vyplní a pomuže.. nic víc nic min.