Panove, projel jsem tu vsechny fotky a krome Vlastimila tu na 100 solo sedlo nikdo nema. (Vlastne Vlastimil uz taky ne). Dela se neco, v cem se nesedi jako v lavoru? Premyslim o koupi stroje, ale chtel bych ho mit jednodedadlovej. Na 80 jsou k mani pekny kousky, ale pro 100 PD je to ponekud slabsi. Diky za pomoc.
80gs,100gs i 100gs PD maji sedadla uplne stejna.Jine ma pouze 80g/s.Jednosedla dela touratech,siebenrock atd.Jestli jde jeste koupit orig.bmw nevim,ale ten siebenrock vypada temer stejne.Obcas se objevi nejake starsi.Taky to jde vyresit presitim.Remus normalne zkratil dvousedlo a nechal si ho presit dle svych predstav.
Tak to vypada,ze TOTO TT sedlo se dela pouze na 80,100GS,připadne na GS s HPN nádrži.Bohuzel vsak ne na 100GS PD.Kluci z TT to zkouseji zjistit.Ale prijde mi to zvlastni,protoze orig. jdnosedlo přip.siebenrock atd.pasuji jak na obyc.80,100GS,tak na PD.To by museli mit u tohoto jednosedla jinak resene uchyceni nez ostatni znacky.
A zaroven je zvlastni u dvousedla TT TADY uz nepisou ze by na PD nepasovalo.A tusim ze Vlastimil ho na PD i ma.A zda se mi zvlastni,ze by resili na jednosedle a dvousedle jinak to predni uchyceni.
Fotka Vlastimilova PD s TT dvousedlem.
vevis přiložený následující obrázek:
[145.5Kb]
Upravil vevis dne 20.04.2013 12:37
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Stavoval jsem v TT v patek, Milda slibil, ze to zjisti. Sedlo, co tam je ted je v poradku, ale nemuzu si pomoci, me se jednosic libi vic. Tak uvidime. Motorka sla dnes na kosmetiku k dr. Zlabkovi, az se mi vrati, hodim nejaky fotky. Mimochodem, prihlasit takovej stroj, dovezenej z Nemec, je docela porod. :-)
Zdravim, mam 100GS/PD a mam na tom jak klasicke dvou sedlo tak i solo sedlo a predni u zadni uchyceni je uplne stejne, jen je kratsi a je prodlouzeny nosic .. kdyztak mohu poslat foto ..
frantisek napsal:
Stavoval jsem v TT v patek, Milda slibil, ze to zjisti. Sedlo, co tam je ted je v poradku, ale nemuzu si pomoci, me se jednosic libi vic. Tak uvidime. Motorka sla dnes na kosmetiku k dr. Zlabkovi, az se mi vrati, hodim nejaky fotky. Mimochodem, prihlasit takovej stroj, dovezenej z Nemec, je docela porod. :-)
Prihlasoval jsem sobe uz 4 a jedno Hasicovi a vzdy bez problemu.Ale musi byt v nemeckych papirech homologacni cislo.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Zdar. Má někdo snížený sedlo na PD. Ženě chybí nějaké 4 cm do pohody a PD si zamilovala... Případně poraďte kde sehnat... Každopádně nebudu stávající sedlo (extra dobrej tunig Vevise u DDT) přešívat
Dík za postřehy
TAKE IT EASY