Lidicky dneska sem konecne zakoupil SIDI , a dotaz povoli trochu ty boty do stran nebo ne ? Jsou to jen preci kozeny boty tak by asi meli, jestli ne tak me jebne tlaci me to do malicku celkem dost. Kdyby nahodou nepovolili tak budou za nejaky cas k prodeji jo velikost mam 44.
Upravil schrek dne 18.04.2013 21:23
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
jo divej ve stredu udelam posledni test jedu Olomouc - Praha - LIberec - Olomouc , takze jestli to za tu dobu nepovoli jdou z domu
Čeština můj koníček
Sidi maj zvlastni strih, me a i dost znamejm vubec nesedej, proste u spicky jsou maly. Astary, Gaerne jsou proti nic pokojicek ale kdyz sedej tak muzou bejt fajn.
ne infinity jsme zkousel a dobry , ale nemeli tak doboru ochranu paty a holene
Čeština můj koníček
tak jsem dneska 4 hodky mel botky an nohach a prava noha 100% vpohode jen me porad zlobi ta leva u toho malicku spis pod malickem , uvidime posledni sanci dam botu ve stredu k Pardalovi pak bud zustanou nebo jdou dale
Čeština můj koníček
Sreku !! Nespěchej. Sidi se roztáhnou. Já měl ze začátku ten samej pocit a dneska z nich mám pohodlný bačkory. Vždyť víš, i dřevo jsem s nima šel dělat a Radarku s nima přežil.
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
tak botky se roztahly , ale mam na holenich fest otlaky asi jak je tam poskladany ten "jazyk" kurna nechci se jich zbavovat !!!, ale prece nebudu jezdit s povolenejma botama, pak je to vpohode
Ale asi jeste nejsem pripravenej si je nechat - kdyby je nekdo chtel jsou to 44, jete na motorce 520km jinak na noze tak 4 hodky vse v ponozkach od Pardala
Já je mám, taky 44 a je to naprostá paráda... a to mám nohu jak kačer - širokou a tlustou tlapu... jsou hodně pevný, ale tak nějak pohodlně, příjemně... po chvíli je necejtim... na tohle jsem měl kliku... boty za osmičku a helmu ICON taky za osmičku jsem objednal bez vyzkoušení a obojí sedí jak ulitý...
schrek napsal:
tak botky se roztahly , ale mam na holenich fest otlaky asi jak je tam poskladany ten "jazyk" kurna nechci se jich zbavovat !!!, ale prece nebudu jezdit s povolenejma botama, pak je to vpohode
Ale asi jeste nejsem pripravenej si je nechat - kdyby je nekdo chtel jsou to 44, jete na motorce 520km jinak na noze tak 4 hodky vse v ponozkach od Pardala