ja sa "promáčklinami" živým(www.autopokrupobiti.sk) ale v česku najšikovnejši a to nekecám je Zdeněk Fišár z Nove Mesto nad Metuji ak to dokáže touto metódou tak jedine on,alebo sa to da použitím s invertným plynom
Dával jsem spravovat klukovi v Markvarticích u Sobotky boční kufr na moto, oktávku a tatík subaru. Krásně to udělal, není poznat že to bylo dělaný. Něco bylo promáčklí i na blbejch místech v hranách. Koukal jsem do telefonu na číslo, ale nenašel jsem ho. Není ale problém ho sehnat, jestli chceš....
Resil jsem podobne poskozeni, oslovil jsem nekolik firem a bylo mi receno, ze plech na nadrzi je tak silny, ze to nedelaji, protoze vysledek je nejisty. Tak pokud nekdo budete mit uspech, rad se necham inspirovat.
Proto jsem psal na začátku, že se obávám, že právě kvůli tloušťce plechu nádrže to bude problém.
Jenys-->pokud by jsi ten kontakt objevil, budu rád a aspoň se zeptám, jestli to vůbec půjde.
Bežným spôsobom ti to neurobí nikto, ten plech je hrubý. Ak je poškodenie malé nerieš, inak musíš vykuchať nádrž.
Ja som mal preliačinu po páde hrocha zo stojana priamo na hranu obrubníka , opravoval to kámoš a dosť sa s tým nababral práve pre hrúbku plechu.
Glock-plastik fantastik :-)
musim podotknut jedno,veľa Vás tu píše o rychleních expertoch na preliačiny,skúste sa zamyslieť ako je možné že tí čo začali "minulý týždeň" sú najsamlepší experti na celú túto tématiku,ba ju dokonca takmer sami vymysleli či objavili. ja tu spomínam serioznosť a skúsenosť-to všetko sa dá získať len rokmi driny (ako každé remeslo) tak keď spomínamn meno Fišár Zdeněk z Nového Mesta nM tak viem a čom hovorím