po jednej jazde mi prestala svietit prava strana smeroviek (predok aj zadok na rpavej strane). aj ked dam vsetky 4 tak svieti len lava strana. ked zapnem lavu lava funguje a ked pravu tak sa nic nestane. ale vypinac off funguje. pozeral som poistky ale nic som nenasiel. vie niekto ako je to zapojene? ide to cez jedno relatko alebo cez 2? v elektrike nie som odbornik
neviem ci to ma suvis ale padol som asi 2x v ten den- ale jemne.
vdaka za pomoc
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Přelomené kábly u krku? Mně nesvítila jedna přední a nakonec jsem to vyřešil tak že jsem ze zadního blinkru natáhl drát do předního, protože jsem nechtěl kuchat celý svazek. Je divné že by se přelomily oba naráz, ale možné to je. Zkus napíchnout drát jehlou za ovládačem a to samé pak před blinkrem a zkošečkou zjistíš jestli ti jde šťáva do drátu.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
takze opravene. asi by som to sem ani pisat nemal aby som nevyzeral hlupo. ale predsa:
najprv ma napadlo ze je zle relatko na smerovky. ale na druhej moto fungovalo. tak prislo na rad premeriavanie kablov. musel som rozhodit cely box s poistkami a zistil som ze to je problem s prednou smerovkou. nakoneic som zistil ze ked som vymienal smerovky a daval nove konektory tak som pri pajkovani urobil spic na jednom spoji ktory sa predral cez stahovaciu buzirku a prepichol aj vedlajsiu a tak vlastne vytvoril skrat
tak pozot na letovanie aby ste nemali zbytocnu pracu ako ja
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza