Barák mám, auto mám, co nemám? Hrobku....
No, ještě laďák...
Vybral jsem si Remus Hexacone, titan.. Jak funguje vyjímání homo vložky? to jsem nikde nenašel.. a vůbec - i ten vejfuk nějak nemůžu dogooglit tak, abych se pro něj mohl zítra někde stavit...
Kdo poradí chudákovi, co je línej googlit? :-D
A ještě - jakej je vlastně rozdíl mezi remusem a ac schnitzer?
Upravil rydlas dne 12.05.2013 17:38
Nazdar pokdu chces tenko vyfuk se slevou napis uzivateli Palfy, koupil ho ale podle jeho slov ho zvukove nanedchnul a prodava ho za velice luxusni cenu na to ze ma najeto max 1000km.
Jinak homovlozku jsme spolu vyndali. Musi se to odbrousit je tam sroubek kterej je privarenej, je to pekna jebacka, sem u toho klecel pekne dlouho s pilnickem, ale uz je to udelany tak by jsi mel min prace.
Upravil schrek dne 12.05.2013 17:40
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Upřesním slova Pallfyho... Zvuk to má brutální, ale na mne moc hlasitý i s vložkou - nepotřebuju být slyšet pokaždé když sjedu mimo cestu. Takže nechává origo který je tišší.
asi tak chce jezdit tise po LESE takze sere na ladak a dal nazpatek tichej obyc, ten zvuk dle meho nazoru je dost luxusni zni to jak dospela masina - takze pkdu kupujes kvuli zvuku hoooodne dobra koupe
G: byl jsi rychlejsi
Upravil schrek dne 12.05.2013 17:52
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Výfuk je super ale pro někoho kdo jezdí z 90% silnici. Fakt se mě nechce stále prohazovat výfuk, byť je to na 3-4 minuty.
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Jo ale s nalepovacími éčky, co se bude dělat až se vlivem teplot a počasí sloupne? Další věc co mě zaráží je že mají jednu koncovku pro třeba F800GS a tu samou i pro R1200GS a dalších x modelů
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Jo ale s nalepovacími éčky, co se bude dělat až se vlivem teplot a počasí sloupne? Další věc co mě zaráží je že mají jednu koncovku pro třeba F800GS a tu samou i pro R1200GS a dalších x modelů
Tak to jsem ani nezjistil ,detailně jsem to nestudoval,zatím tento druh tuningu jde mimo mne.