Caute. Setkali jste se nekdo s piskanim z predni strany motoru, pri studenem startu? Neni to uplne piskani,ale spis jen kviknuti co 3-4 sec.Trva to to tak 15-20sec. a to jen pri studenem startu, nez se motorka trosku oklepe na sytic.Pak uz ok, v zahrati vubec. Origos klinak jsem menil cca 15tis.km zpet za Continental. Ted jsem kryt prsou dole nemel, ale budu se na to muset mrknout.Klinak jsem napinal pres mirnou paku pres drevene topurko na altik, tak me jen na pada, ze bych to malo napnut. Nebo trebas lozisko altiku....nevim... Pokud budete mit nejaky info, sem s tim, nez na to vlitnu Diky
I pád na hubu je pohyb kupředu
Mě to dělá taky. Někdy z toho jdou zvuky jak z těch největších vraků v ulici Každopádně sebou vozím náhradní kdyby něco.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Me to prave se starym a ozobanym nekviklo nikdy,ale po vymene se mi to zacalo projevovat cca po 10tis. km. Divny, asi Polska guma
Upravil milanosor dne 14.05.2013 09:50
...málo napnutý řemen, nový se po zajetí trochu vytáhne a začne kvičet. Dělalo mi to také a po decentním dotažení přestalo. Dotahovat ale s citem, aby zbytečně nedostávalo záhul ložisko v altíku a nepřišlo o "nesmrtelnost"
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Remen byl novy cca 10-15tis km zpet, a vcera jsem se na nej dival.Neni ozobany,takze tam problem nebude.Vcera jsem to decentne pripnul o 0,5 mm, abych to neprepinal, pruves tam stale je....no a rani start aspon tentokrat probehl bez pisknuti. Takze uvidime co udeji dalsi km