Zdravím, mám GS 1200 rok 04 krátce, najel jsem na ní zatím cca 500 km a občas se mi stává když zařadím kvalt nahorů převážně na 5a6 tak zařadím, dám ji do tahu a motorka tak po 2 sekundách zacuká a kvalt přeskočí zpět dolů, nejní to nějak pravidelný. Nevíte někdo čím by to mohlo byt?
Je tam falešnej neutrál mezi 4 a 5 občas na něj taky narazím. Je potřeba to tam pořádně kopat většinou ho tam právě naladím když jedu kochačku a řadím jen tak ledabyle.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
jj to jsem taky poznal, když se toulám po okreskách a nějak to netočím řadím v těch 3,5-4 tis. Tak že to je normální a stává se to, já myslel že to muže být převodovkou. Ještě mě napadlo si po štelovat řadičku (jestli to jde) abych to nahoru řadil až na doraz. Dík uklidnil jsi mě
Taky se mi to občas podaří trefit, většinou mezi 5-6, ale i 4-5, a většinou když za to potáhnu a soustředím se na jízdu a ne na řazení a kopnu to tam lehce, když to tam kopnu pořádně, tak nic..
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Mám taky stejný problém. Řešení pořádně tam ten kvalt kopnout. Jednou se mi stalo, že jsem se honil s kámošem a v zátačce mi z 4 podřadilo na 3. No nebylo to nic příjemného a měl jsem co dělat abych to ustál
Upravil Bajlak dne 15.05.2013 10:09
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Taky si mi to občas podaří u 05. Ale klidně i mezi 1 a 2. Asi nic nenormálního a přesně jak bylo napsáno - občas zapomenu, že nesedím na japončíkovi a řadím jen tak ledabyle...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..