Mám na bramboře přední WPéčkovou vydle.Ale na ostatních "osmikilech" končí vydle s horní hranou brejlí a mě tam kus čumí.Nevím jestli si to předchozí majitel nenechal třeba snížit nebo nějakou jinou prasárnu.
Jestli máte zkušenosti,tak poraďte,zda je to tak správně pro WP vydle.
Radimec přiložený následující obrázek:
jjj majitel byl asi malinkatej jak ja takze to popustil normalne to povol a posun
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
len upozornenie. pozri si reprom a utiahni to presne na moment aby to pri koliznej situacii urobilo to čo ma a nie aby sa to utrhlo
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
A nebo jsou ty WP vidle oproti originalum delsi a jelikoz chtel zachovat geometrii, mel je nahorey vylezly....
Nejlepsi by bylo zeptat se primo jeho a az pak laborovat
hosi neblbnete s jinyma delkama vydli , je to nejvic standartni uprava pro snizeni motorky popusti se to ve vidlich, bylo to prvni co sem udelal, je to zadarmo a motorka klesne
posli lepsi fotky vidli
Upravil schrek dne 17.05.2013 16:31
Čeština můj koníček
Kamarádi GéeSaři...
To jediné mě napadlo kouknout na délku origo vydlí a změřit ty moje jestli opravdu nejsou delší-tím by se hodně vysvětlilo.
Ale spíš jak říka Schrek...někdo trpasličí to spustil aby dosáhl na zem.
A myslím že to jsou WP...
Radimec přiložený následující obrázek:
Radimec napsal:
Kamarádi GéeSaři...
To jediné mě napadlo kouknout na délku origo vydlí a změřit ty moje jestli opravdu nejsou delší-tím by se hodně vysvětlilo.
Ale spíš jak říka Schrek...někdo trpasličí to spustil aby dosáhl na zem.
A myslím že to jsou WP...
To nejsou wpčka ale originál marzochi ale nálepka je pěkná jen co je pravda Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Podle fotek jsou to opravdu original jen s peknou nalepkou, ale to sem si myslel uz podle prvni fotky jelikoz nemeli stelovaci vrchy a meli jen klasickou matku nahore, aby byly WP museli by mit bud tak zvany OPEN CARTRIDGE nebo RACING jelikoz ty dela WP pro BMW obyc uzavreny WP dela jen pro KTM a Husaberg takze by to nesedelo
opravte me jestli se mylim
no jeste me napadlo kolik ma prumer vnitrni trubka pokdu by to bylo 48mm tak by to teoreticky slo tam dat ty uzavreny , ale byla by to celkem paleta podkuby to melo mit origo vzdvih , jelikoz by to bylo na zakazku, ale i to WP umi
Upravil schrek dne 17.05.2013 19:41
Čeština můj koníček
Můžou tam být i jenom pružiny od WP, který se prodávají přímo na osmikilo, ale pokud jsou vidle opravdu origo tak to akorát povol, vrať do původní polohy a jezdi vesele dál.
Upravil Paul dne 17.05.2013 20:06
[quote]Paul napsal:
Můžou tam být i jenom pružiny od WP, který se prodávají přímo na osmikilo, ale pokud jsou vidle opravdu origo tak to akorát povol, vrať do původní polohy a jezdi vesele dál.