zatim co to tak sledujem, vacsina odporuca kat
rakusani su vraj vyskoleny a nekompromisny
.... ele osobnu skusenost "zatim" nemam
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Samo je to lepší otevřený,ale pokud se chceš vyhnout zbytečným nepříjemnostem radši kat. Já mám teda výfuk s homologační vložkou a nikdy problém nebyl.
Kluci v loni měli celkem problém ve Švýcarsku,flastr na naše 15.000kč. Policajti nekompromisní.
Každý se rozhoduje za sebe
Upravil misak dne 29.05.2013 21:20
Jedu? Tedy žiju!
Mlha napsal:
Kat. mám doma,takže ho tam asi dám..
Dík všem za info..
Podrobnou kontrolu ti dělat nebudou,ale když máš laďák a zastaví tě,tak čumí na koncovku.Jsou ale spíš zaměřený na ty bandity a né na cestovatele na BMW.V Rakousku jsem se s žádnou buzerací nesetkal,akorát v pár obcích měřili,ale to se včas dozvíš.Řidiči protijedoucích aut blikají jak o život.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Když už jsme u toho tématu, neměl byste někdo prosím homokartu na ZACH R259? (tedy pro 1100GS,RT, RS??) za zaslaný scan bych byl velmi vděčný. Na koncovce výfuku je sice cosi vyraženo, ale jestli to stačí čert ví. Němci sebou vždycky vozí papír (ABE), nemluvě o tom, že mají každou blbost, jako typ výfuku a i třeba tlumičů a větrného štítku v malém techničáku. Když neseženu papír, dám na dovolenou originální hrnec
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Mám i homologační papír k celé soustavě - Y svod + laďák,takže jsem klidný..
V Rakousku asi klidnej bejt muzes (EU). Svycari by mohli delat problemy. Evropskou homologaci neuznavaj. Mel bys k ni mit jeste CH-Typengenehmigung. Oni proste na vsechno maji svoje dokumenty. Ale nejspis jako cizinec bys to uhadal, ze proste jenom projizdis ;-)
Hlavní cíl máme Passo de Stelvio,takže nás čeká
Německo,Rakousko,Itálie a Švýcarsko..
Dám tam kat. a nebudu na to muset myslet..
Hlavně,aby vyšlo počasí..:-)
Po návratu tam okamžitě napasuju Y svod.
Můj názor : v každém státě kam jedu mám zásadu slušnosti, kamarád má Y i laďák, jezdí ostře, ale nikdy nebyl problém. Povídání o om, že někdo někde dostal pokutu, za přídavná světla, ostré hrany kufrů, za nemohologované kufry a jiné. V Norsku podle jejich sazeb jsou pokuty asi největší z Evropy, překročení rychlosti v obci o 25km/h je 30 tis. pokuda a měsíc basa ( pokud si dobře pamatuji )...všude jsem překračoval rychlost a pokud jsem viděl a potkal Policii, tak ubral a choval se ukázněně. Nikdy jsem nikde neměl problém..myslím, že je to o osobním přístupu každého
všude dobře.....doma GSA