peknej prvni prispevek do fora , skaknu zejtra do garaze a juknu na to
Upravil schrek dne 30.05.2013 09:08
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
petrdj napsal:
Zdarec mám dotaz všiml jste si někdo že je na gs800 přední kolo mimo osu ,není v prostředku mezi tlumičema střed kola ano ale ráfek je k jedné straně.
Včera jsem nic nepil a teď v garáži je kolo zdá-se souměrný.
Petrdj, co jsi dělal v noci ?????
Upravil KUKY dne 30.05.2013 09:10
KUKY se vrací
tak Bramboráci už jsem na to přišel,mám na Gs vystuženej ráfek a ten vyplítač ho nevystředil je prostě vypletenej a vycentrovanej na bok .řešil jsem to s Bahnákama a motardama a tyhle kola se vyplítají na moto abby byly přesně v prostřed co se v mém případě nestalo
petrdj napsal:
ZÁHADA ODHALENA , Dám vám další záludnou otázku kdo přešije sedlo respektyve sníží a vylepší posez z toho origa hrozně bolí prdel.!!
DDT upravuje, ale já třeba s origo nemám problém. Teprve zvýšené Rallye sedlo mučidlo.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
to sem chtel presne napsat , jestli nahodou nemas jinej rafek jestli si koupil EXCEL a nekoupil i novy excel spice a pouzil ty origo tak ti to sedet nikdy nebude jelikoz jsou jiny
jinak pokud chces nizovat sedlo nejprve si vyzkousel to snizeny sedlo origo BMW je dost pohodlny a nizzsi mel jsem srovnani s klasikou a je to rozdil fest, ted sjme pujcil svoje snizeny a jezdil chvilku na tom klasickym a bylo to poznat hned po par km
Čeština můj koníček
to snizeny neni spatny aspon oproti originalu - kdyz to oboduju 0-10 tak original ma 1 ku a to snizeny tak 6ka - tj. za mne uspokovivy - ale pokud si vetsi nez 175 asi ti bude vadit kyvackoidni skrceni nohou :-) mne to uz teda vadi a mam presne 175
Upravil milanek dne 30.05.2013 15:00
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
petrdj napsal:
ZÁHADA ODHALENA , Dám vám další záludnou otázku kdo přešije sedlo respektyve sníží a vylepší posez z toho origa hrozně bolí prdel.!!
objev roku 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
schrek napsal:
peknej prvni prispevek do fora , skaknu zejtra do garaze a juknu na to
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
milanek: me to teda nevadi a mam 175 presne , ale to bude asi tim ze mam kratoucky nozicky
Čeština můj koníček