Nemám asi přímo tento, ale úplně ten základní nejlevnější válec v počtu 2ks. Hodně záleží na tom, jak se k tomu chováš, ale já to prostě beru jako spotřebák a drží to už 3. sezonu. A za ty peníze by mě ani nemrzelo, kdybych to po dvou měl kupovat znovu. Dávám do toho spacáky, nafukovačky, stan, židličky a tak od všeho něco.
Ja spatny, ale nevim jestli nezmenili material nebo neco, nevydrzel mi vak ani jednu dovolenou, pravda byl trosku narvanej, ale i vic narvanej od Ortlieb mi drzi uz asi 5 sezonu. Ten material je daleko,ale daleko pevnejsi... ja bych si priplatil treba za tuhle http://www.gearbo...p-410.html
Druhým rokom mám základný valec, o ktorom píše Michal, je to úplne bez problémov.
U tých verzií s popruhami a držátkami som sa bál, aby sa to časom nezačalo trhať alebo zatekať, preto som volil základný model. Nemá sa na tom čo pokaziť, do 30l verzie dám v pohode zbalený stan, karimatku a natlačím tam spacák, vznikne tak rozumná placka, ktorá sa dá voziť na zadnom sedle. Pre mňa sólo teda nie je problém sa zbaliť do tohoto vaku a topcase
Viděl jsem ho v akci 2x a pokaždé to dopadlo stejně.
Poprvé ho měl kámoš v Maroku hodně nacpaný, zvedl ho za ty ucha a vytrhly se dva pruhy "látky" a věci se mu rozkutálely po cestě a prosil nás, ať mu to pobereme, protože to nešlo nijak opravit.
Podruhý to měl někdo z MCN (tuším Noid) a podobná situace - vytrhnulo se to upevnění "ucha". Látka v obou případech vypadala jako plast se zatavenou textilií ale byl to fake, je to jen plast a látku uvnitř to jen napodobuje, takže to není ničím zesílené.
Když v tom nebudeš mít nic kritického a nebudeš to cpát naplno a nebudeš to prostě namáhat, tak proč ne. Ale asi je logicky rozdíl mezi rolkou za 500 a za 2000. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
já jsem viděl ten modrej (dělá se stejnej i šedivej) tentohttp://www.louis....r=10027490 jak kamošovi prasknul od sluníčka, a taky nacpanej - jak jinak k tomu to přece je a na druhým se mu za dva dny utrhlo ucho. Já mám o něco dražší tenhle http://www.louis....r=10024012 (myslím, že bude ze stejného materiálu jako máš v merku ty) a ve stejných, ba horších a dlouhodobějších podmínkách vydržel, dokonce jsem minulý rok přikoupil ještě jeden, protože jsem s ním byl fakt spokojen, ten první mám od roku 2008 a neproteče ani kapka. Co se týče váhy, vážu ho na boční kufry, takže se snažím mít ho lehčí (v jednom oblečení v druhým spacáky, polštář pro tu mojí a stan - jeden váží asi tak 5-8 kg max. Jo a dokonce jsem s nim ve Slovinsku i padnul (3x) a vydržel - až jsem se fakt divil. Rozhodně to není žádná špička ani nadprůměrnej vak, ale za ty peníze je to alespoň pro mě hodně muziky...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
To Cepik:
Se tady trochu míchaj hrušky z jablkama...
Louis dělá / dělal několik druhů válců s různou cenou a různou aklvalitou.
Ty obyčejný opravdu nic nevydržej, jsou to vyhozený peníze.
Ale ten co jsi poslal v odkazu je docela dobře zpracovanej. Mě osobně drží už třetí sezonu a nevidím důvod aby nedržel dál.
Vydržel mi při spoustě pádů, na sluníčku, i v Maroku
Jinak v TT nebo u Rockwaye prodávaj krásný vaky, bohužel s né moc pěknou cenou..
Upravil haus1 dne 06.06.2013 22:06
a nemůžu říct jediný špatný slovo. Možná, že ta žlutá se po pár set kilometrech lehce zašpiní, na druhou stranu pomáhá v pasivní bezpečnosti, krásně na motorce svítí.....
Oddělal jsem ty popruhy na záda a je to vono Akorát nemá boční plnění ale to mi nikdy nevadilo. Dávám tam věci na bivakování, takže to otvírám jednou denně.
Mám 2 na boční kufry, pro maximalní zatižení ve dvou...
parukar přiložený následující obrázek:
a nemůžu říct jediný špatný slovo. Možná, že ta žlutá se po pár set kilometrech lehce zašpiní, na druhou stranu pomáhá v pasivní bezpečnosti, krásně na motorce svítí.....bez odřenin, či prasklin...guma je silná a připomíná mi materiál, ze kterého se dělají ty lepší nafukovací čluny. Akorát nemá boční plnění ale to mi nikdy nevadilo. Dávám tam věci na bivakování, takže to otvírám jednou denně.
Oddělal jsem ty popruhy na záda a je to vono
a nemůžu říct jediný špatný slovo. Možná, že ta žlutá se po pár set kilometrech lehce zašpiní, na druhou stranu pomáhá v pasivní bezpečnosti, krásně na motorce svítí.....
Oddělal jsem ty popruhy na záda a je to vono Akorát nemá boční plnění ale to mi nikdy nevadilo. Dávám tam věci na bivakování, takže to otvírám jednou denně.
Potvrzuji.Uz jsem to sem daval kdysi.Za typ rachy je vpohode, usi drzi fest,nic se nepare a je celkove dost pevny. Mam ho vic jak 2 nebo 3 roky a zatim zadny problem.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Naprosto spolejlivej, pevnej, praktický plnění, velikost si vybere skoro každej 1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
Já používal na chopperu ty nejlevnější válce, co mají plnění z jednoho boku a od roku 2008 mi to drží do teď. Je fakt, že u jednoho se už vyrvala plastová lištička pro lepší zatočení plnícího otvoru, v používání to ale nebrání. A dostaly celkem dost zabrat. Vždy plné, někdy těžké, celý den na sluníčku a na mininosiči...
Upravil Thymallus dne 07.06.2013 13:41
Když je vůle, cesta se najde
Taky mám ten jak píše Thymallus už asi 6 let a drží jak Jude víra.Stál 10E a funguje.Ale myslím,že od té doby dost Louis povolil v materiálech a už nejsou tak festovní.
Přesně tento máme asi 3 sezony
Zatím drží v pohodě
Zítra s náma jede do Albošky, tak snad nám opět dobře poslouží
Plníme ho tak nějak normálně, žádné nadměrně těžké věci se v něm nevozí
Jen stan, spacák, karimatky, židličky apod.
Taky mám tento Gearbox http://www.gearbo...p-410.html
Je výborný a taky celkem drahý
Jen se mi na něm od novoty loupe ta stříbrná vrstva
Takže i když je skoro nowej, tak vypadá jako wojetej
Ale na funkci to nemá ...