Nazdárek Morgane. Pravděpodobně už ten víkend nebudu mít motorku, i když Jirka se nabídnul, že mi kdyžtak půjčí RS a další kámoš nabídnul Bandita, a to bych kdyžtak byl ten víkend na Jawáči v Jizbicích a na chvíli bych se stavil - je to kousek.
Jestli nedojedu, tak si to pořádně užijte jako loni.
Tondo... Na jawáči můžeme dát PIFKO - bo to mám kousek od baráku! Takže to zvládám i pěšky lesem (asi tak 6km možná víc)...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Tonda: OK - poznám tě podle černého BáWa? Já tam dorazím na kukandu přes den na mojem bávu a mám na něm napsanou na zobáku přezdívku a nebo tam budu s manželkou a s malou dcerkou.
Bohumile: Tož musíš dorazit a mi ti to s Tondou vysvětlíme a taky názorně předvedeme konzumaci
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Snad dostanu v nedělu volno tak bych dorazil v sobotu odpoledňa po práci. P.S. mě úpoznáš taki mám bohumila na motorce zepředu aj zezadu
Kupredu spatki ni krok...
Tou dobou už asi budu mít GS prodaný (ještě s ním jedu příští týden do Rumunska, a pak do Bulharska na motosraz a pak si ho má kupec odvézt). Já budu čekatelem na F800GS - moc mě v Ga-Pa nadchlo. Takže jestli na Jawáč pojedu, tak buď na R1100RS nebo Bandit 1200N nebo Fireblade.