Po dlouhý době sednu na motorku a musím přezout - offroad letos ještě moc nedám, co obout na silnici a lehkou šotolinu?
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Mám na ní asi 1500km. Je to výborná guma, dvousměs. Silnice luxus, bez zaváhání, naprosto perfektní chování a odezva. Zatím nej silniční guma co jsem jezdil. Výdrž zatím nehodnotím - ukáže čas. Na suchý terén a občasné přejezdy bez nějakých větších vylomenin ok, na techničtější pasáže nebo mokro za mě NE. Je to 100% silniční guma a tak se i chová.
Máš tam foto před montáží... :-D Až bude trochu větší úbytek, tak změřím. Co víc k tomu napsat, Metzelerka... Nikdy mě tahle značka nezklamala, věřím jí. Akorát Tourance EXP zmizela dřív než benzín v nádrži, u této to bude doufám něco mezi Tourance a Tour. EXP. Když je zahřátá, tak je to docela žvejka.
Upravil TomVS dne 10.06.2013 21:31
Jarda Dingo napsal:
Po dlouhý době sednu na motorku a musím přezout - offroad letos ještě moc nedám, co obout na silnici a lehkou šotolinu?
mam na nich pres 8000... nicmene ve 120/170.
i jenom lehounce mokra trava, TROSICKU bahinko 3mm... TOTALNI PRUSER.
dostal jsem smyk jak na klasickych touranckach (90/90/21 vepredu) za 130 tisic NIKDY.
--
jo a zadni je skoro dead
Upravil hicks dne 10.06.2013 22:41
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
TomVS napsal:
Mám na ní asi 1500km. Je to výborná guma, dvousměs. Silnice luxus, bez zaváhání, naprosto perfektní chování a odezva. Zatím nej silniční guma co jsem jezdil. Výdrž zatím nehodnotím - ukáže čas. Na suchý terén a občasné přejezdy bez nějakých větších vylomenin ok, na techničtější pasáže nebo mokro za mě NE. Je to 100% silniční guma a tak se i chová.
staci trochu vody a jilu vyplavenyho z poli a chova se to PRISERNOZNE PRISERNE.
asi pujdu do Anakee 3. Ta ma alespon cistici drazky na humus.
17 cm
Roman Jakub napsal:
Tohle asi obuju až pojedu brousit Alpy. Ale obecně mě Metzeler nikdy nevypekl, tak já bych se toho nebál.
tak se podivej na ten vzorek.
17 cm
..souhlas s Hicksem. Ja si uplne stejne nabehl s Continentalama Trail Attack. Taky jednoznacne silnicni guma. Na cistem asfaltu hodne dobry, na mokrem cistem asfaltu jeste taky, ale staci prach a je zle.... mimo asfalt na suchu pruser, na mokru (staci flusanec v trave) totalni pruser.... ..ale chctel jsem zkusit neco jineho.. tak co uz tedka...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Roman Jakub napsal:
Já ho vidím a pořád s ním problém nemám.
mne je celkem u pr.dele, jestli s tim mas nebo nemas problem.
ja ten vzorek obvinuju z KU.REVSKY ochotnyho zalepovani cimkoliv.
ono je super najet 10 tisic po silnici ok, kdyz si pak namlatis na 20ti metrech trochu horsiho vyjezdu z parkoviste.
17 cm
Bubak napsal:
..souhlas s Hicksem. Ja si uplne stejne nabehl s Continentalama Trail Attack. Taky jednoznacne silnicni guma. Na cistem asfaltu hodne dobry, na mokrem cistem asfaltu jeste taky, ale staci prach a je zle.... mimo asfalt na suchu pruser, na mokru (staci flusanec v trave) totalni pruser.... ..ale chctel jsem zkusit neco jineho.. tak co uz tedka...
"asfaltu jeste taky, ale staci prach a je zle"
takhle se mi to PRESNE zachovalo. Lital jsem na tom ze strany na stranu a to jsem predem fakt ubral. Proste masakr.. pak mne bolelo levy zapesti a pravej kotnik, jak jsem se to snazil udrzet.
SILENOST.
17 cm
Roman Jakub napsal:
Mě je zase úplně jedno, že neumíš vyjet z trochu horšího výjezdu z parkoviště. Psal jsem myslím dost jasně k jakému účelu bych je asi s klidem použil.
jo jasne, chci te videt jak jezdis po mokry trave s PREDNIMA slajkama
+
to jemny blaticko na MOKRY silnici je temer neviditelny.
Upravil hicks dne 11.06.2013 12:34
17 cm
ja ten vzorek obvinuju z KU.REVSKY ochotnyho zalepovani cimkoliv.
ono je super najet 10 tisic po silnici ok, kdyz si pak namlatis na 20ti metrech trochu horsiho vyjezdu z parkoviste.
To tě nenapadlo, když si viděl ten vzorek?
Musíš jezdit jenom tam, kde mají krásný asfalt bez prachu
... no dyt ja uz tak jezdim, nez ty mrchy zhobluju. Ted se bojim doma sjet i dolu do garaze.
asi tak.
Ja jsem si je nevybral, byli na oři namontovany z tovarny.
17 cm