máte někdo nějak vyřešený na 1150 uchycení nějaké "příruční nádoby" na pití .. třeba při zastavení na křižovatce nebo při popojíždění v kolonách ... nemyslím flašku v kufru nebo Camelbag ..
(ch)stepan
jj.. camelbag ne .. nemám rád nic na zádech na delších trasách ..
viděl jsem přidělaný držák na flašku na padácích .. což u wunderlichu celkem nepřipadá v úvahu ... nebo na hrazdě za plexi (u 12ky) ... ale u 1150 bych kapličku s budíky rozhodně radši nepřitěžoval ...
ještě jsem uvažoval nějakej držák na hrazdu řidítek na malou cca 3-5deci flašku ...
(ch)stepan
http://www.skvely...-pivo.html
jedině tot :-D hele někdo měl přidělaný držáky s lahvema na kolo nějak vedle budíků, ale nevím už kde jsem to viděl, asi v domatech bastlení... ;-)
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
zdar, ja mam na kufrech zepredu (u zadnich stupacek) cyklodrzak a lahev...ale uprimne jsem ji nikdy nepouzil protoze bych musel sundat helmu atd., takze vzdy jsem mel nekde vzadu v kufru lahev a pil jsem pri castych zastavkach na foceni.
vojta napsal:
zdar, ja mam na kufrech zepredu (u zadnich stupacek) cyklodrzak a lahev...ale uprimne jsem ji nikdy nepouzil protoze bych musel sundat helmu atd., takze vzdy jsem mel nekde vzadu v kufru lahev a pil jsem pri castych zastavkach na foceni.
.. to já se napiju i s helmou ..a v tomhle počasi, kdybych měl zastavovat, sundávat helmu a hrabat pití v kufru, tak to co vypiju, zase hned vypotím ... když zastavit tak na delší čas .. shodit okamžitě motohadry a zalízt někam do stínu ...
(ch)stepan
chstepan napsal:
jj.. camelbag ne .. nemám rád nic na zádech na delších trasách ..
viděl jsem přidělaný držák na flašku na padácích .. což u wunderlichu celkem nepřipadá v úvahu ... nebo na hrazdě za plexi (u 12ky) ... ale u 1150 bych kapličku s budíky rozhodně radši nepřitěžoval ...
ještě jsem uvažoval nějakej držák na hrazdu řidítek na malou cca 3-5deci flašku ...
Jezdíš s tankvakem ? Touratech dělá nástavec na jejich tankvaky s 2L zásobníkem a picí hadičkou. Je to vlastně takový camelbak na tankvaku.
Mezi nama kdyz jedes tak v lete se z ty lahve stejne neda pit, je to horky...camelbag at na zadech nebo na tankvaku sice taky,ale o dost pozdeji,protoze ma kolem sebe izolaci. Navic piti z hadicky mi prijde za jizdy bezpecnejsi nez z lahve. Kdyz zastavis tak uz je jedno kde lahev mas, ja vozim vodu v lahvi na kufru,ale prave proto vim,ze pit se to neda na vareni dobry.
Ja si naopak na camelbag na zadech tak zvykl, ze bez nej nejezdim i kdyz ho treba nemam naplnenej dal jsem pod nej jeste vyztuhu a mam to i jako takovej paterak,nic neprekazi pekne mi to zpevni zada atd,ale chapu ze to nekomu nevyhovuje(napr. moji partnerce kdyz jede za mnou )
Jen muj pohled na vec
A já, pokud to jde, si zastavím a dám si v krámě a nebo hospodě nějaké nealkopivo, hlavně pěkně studené. Šlo to i v Rumunsku. Jinak mám nějaké pití nahoře na kufrech, ale je to nouzovka, bo je to teplé.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
A já, pokud to jde, si zastavím a dám si v krámě a nebo hospodě nějaké nealkopivo, hlavně pěkně studené. Šlo to i v Rumunsku. Jinak mám nějaké pití nahoře na kufrech, ale je to nouzovka, bo je to teplé.
V ALB,Montenegro atd. jsme se pokaždý na obědě ptali na "non alkoholic beer"...
Odpoveď : "to my nemamo"...
A desítky tam taky zrovna moc nevedou...
Takže 12° to vždycky jistila...
Upravil zetor dne 18.06.2013 12:31
Medik napsal:
V Srbsku i v MNO je pívo s Jelenem a dělají ho i bez alkoholu, ale moc ho nemají. V Albánii netuším, ale v Rumunsku jsme to neřešili a šoupli tam klidně 2 kousky. Však se to na moje kila ztratí dřív, než se to stihne vstřebat Vidím, že nejsem sám, kdo si dá raději něco studeného, když je tedy možnost Už do sebe láduju dneska druhýho birella a to jsem ve sklepě, kde to jde. Nahoře v kanclu padají jak mouchy.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
V Srbsku i v MNO je pívo s Jelenem a dělají ho i bez alkoholu, ale moc ho nemají. V Albánii netuším, ale v Rumunsku jsme to neřešili a šoupli tam klidně 2 kousky. Však se to na moje kila ztratí dřív, než se to stihne vstřebat Vidím, že nejsem sám, kdo si dá raději něco studeného, když je tedy možnost Už do sebe láduju dneska druhýho birella a to jsem ve sklepě, kde to jde. Nahoře v kanclu padají jak mouchy.
Je vedro...to je hnus...
Už dopíjím pěkně vychlazenýho Budvárka... (v práci...ale pšššt...)
My v Rumunsko vsude jeli Fara-alkohol bere a no problem :-D Jinak skoro vsechno z kufru nepitelny.Nebo si koupit ledovy cas a smirit se stim ze ho budes pit teply
I pád na hubu je pohyb kupředu
Back je zpět, bag je pytel Míval jsem to v tankvaku, ale to je fuk
...a camelbak je značka hydrovaků
Jinak back jsou taky záda,takže by to jinak smysl dávalo...velbloudí záda...když už chytračit
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
svítí vám kluci sluníčk moc na hlavu a nebo máte žízeň
No a jak chcete říkat "camelbaku" jinak? Hydratační vak? Vak na pití? Nápojový batoh? Hydrobatoh?
Všechny český názvy mi přijdou ****ní.
Řekneš "kejmlbeg" a je jasný, o co jde. Stejně jako žiletka, taky to nemusí být od Gillette
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...