Pánové a dámové z Prahy. Byl by jste někdo ochoten pomoci mé nemocné motorčičce? Jedná se mě o to, že bych si potřeboval něco objednat v Autecu, ale nemám se kdy dostat do Prahy a Autec ze zásady neposílá zboží poštou, jen osobní odběr. Takže jestli by byl někdo z vás ochoten tam zajít, zaplatit to, zabalit a poslat poštou nebo nějak na moji adresu. Já bych vám pak poděkoval a byli by jsme srovnaný. Né, samosebou to zaplatím nejlépe na účet + poštovný a něco rozumnýho za čas a dopravu do Autecu. Byl bych vám moc vděčen. Já se prostě z práce nedostanu a máme jet během 14 dnů na dovču. Předem děkuji moc za reakce.
Upravil Cycli dne 19.07.2008 11:44
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Máme i tady ve Vysokým Mýtě BMW. Jenže Renocar ani tady v Mýtě nemají zastoupení a díly na mota trvají tak 2 - 3 týdny, no a v tu dobu už budem (teda doufám) na dovče. V Praze to mají druhý den.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Pánové a dámové z Prahy. Byl by jste někdo ochoten pomoci mé nemocné motorčičce? Jedná se mě o to, že bych si potřeboval něco objednat v Autecu, ale nemám se kdy dostat do Prahy a Autec ze zásady neposílá zboží poštou, jen osobní odběr. Takže jestli by byl někdo z vás ochoten tam zajít, zaplatit to, zabalit a poslat poštou nebo nějak na moji adresu. Já bych vám pak poděkoval a byli by jsme srovnaný. Né, samosebou to zaplatím nejlépe na účet + poštovný a něco rozumnýho za čas a dopravu do Autecu. Byl bych vám moc vděčen. Já se prostě z práce nedostanu a máme jet během 14 dnů na dovču. Předem děkuji moc za reakce.
Zavolej mi na 774 577 073
máš plnou schránku a není možno zaslat SZ.
Morgan
Clovece,asi pred mesicem mi posilali z Autecu nejaky veci na dobirku a nebyl problem,sice slo jen o tricka z lifestyle shopu,ale i tak by to snad nemel byt problem
Tak to v pondělí ověřím. Když to tak nebude, tak už jsem domluvenej s Paulikem 78, že mě tam skákne. Prozatim moc díky všem za ochotu. Snad vám to někdy budu moct oplatit.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Jestli ti jde o loziska do tveho nemocneho kardanu,tak v carservisu jsem je kupoval pred 14 dny a meli je skladem.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Objednáno a zašlou to. Je to z Autecu. Tak uvidím. Pak dám vědět.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Emilio napsal:
Jakej samouk!
Mě stačí učitelka Josefína co nemá ústa vůbec líná
Já látku pochopím lépe,když mě to někdo tluče do hlavy a nebo spíš když to tluču někam já???
ten samouk vyzněl úplně jinak... Ale víme vo co go...Tak jen houšť a větší kapky, někdy to zas proberem..