Na internetu sou pro R100GS přední pružiny jiný než na R100GS PD,vzhledově mě připadají vidlice stejný,tak se ptám,jestli někdo nevíte,čím se liší? Budou PD tvrčí,kvuli věčí nádrži a tím věčímu zatížení předku,nebo se liší něčim jiným? Chci koupit pružiny do mé 100GS tak hledám. Su celkem valibuk a tak bych bral klidně něco trochu tvrčího. Nynější sou už fest unavený,kdyš motorku zhodím ze stojanu,tak se dost ponoří svou váhou a tak si dokážete přectavit tu jízdu. Zároveň bych chtěl koupit i novej centrál,asi ohlinsa,ať se to chová trochu rozumně.
Tak sem nakonec objednal pružiny wilbers určený pro mou 100GS a centrál Ohlins,tak doufám,že se toho dočkám brzo,abych s tím ještě letos něco pojezdil. Momentálně jezdím 100% km v jednom,max s kuframa,tak myslím že to bude stačit. Ještě mám objednáno zvýšení řídítek a jak budou finance,tak pořídím ještě nižší stupačky a myslím že to bude dobrý.
Dnaska doputoval balík,tak sem hnedka namontoval ten tlumič a zvýšení řídítek a je to paráda,s tím unaveným origo tlumičem se to nedá srovnat. Péra do předku budu dělat komplet i s guferama,novejma manžetama a asi dám o trochu hustší olej. Ale asi až nebude počasí na ježdění. Fotky mě to semka furt nechce nahrát,tak to dávám na rajče. http://vikecb12.r...080295.jpg
Toz pekne to mas, pane. Ja daval dopredu taky novy pruziny a hustsi olej. Zvyseni dokonce 2x2,5 cm. V pondeli dorazilo solo sedlo a proslouzena konstrukce nosice od Siebenrock, dal jsem to tam a dobry. Sedlo necham pres zimu jeste trochu zvysit v DDT. Fotky soupnu o vikendu.