jako fakt ta situace na těch našich solnicích je příšerná,zase o jednoho znás míń a to klidn ěoh ject jako pán bůh a bylo mu to hovno platný,zase někdo vtý plechivce nečuměl,vážně mě to sere a už se pomalu začínám bát jezdit
Jak jsme probrali na srazu, když jedeš nečitelně po hlavní, tak ten z vedlejší ani nestihne zareagovat když tam nějaký moto hrne 2kila. Ale všimněte si že ty havárie jsou většinou na plastomrdkách.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Hm dneska snad už jedině enduro a nebo choper... co tak pozoruju po okolí je to jediná skupina lidiček na moto, kteří jazdí s rozumemBMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
SPEEDY napsal:
Hm dneska snad už jedině enduro a nebo choper... co tak pozoruju po okolí je to jediná skupina lidiček na moto, kteří jazdí s rozumem
no něco na tom bude ale jako jistou věc bych to nebral
je to v lidech ne že čopr určuje jak rychle kdo jede , ale člověk ví jak chce jet a tak si koupí to co mus stačí - čopr
někdy by mě opravdu zajímalo jaké jsou rychlosti při těch nehodách kamoš nedostal přednost těsně tak že ani nemohl reagovat a to jel jak sám přznává 110-120 náraz do předku wv sharan moto zdemolovaná om po letu vzduchem pár zlomenim zřejmně štěstí tak že když někdy vidím ty hromady šrotu že ani nepoznám co že to bylo za značku natož typ to musí být mazec .
opatrnosti a předvídání není nikdy dost .
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Je to jenom v lidech.
Plastomrdka je vyrazne bezpecnejsi nez chopper - je ovladatelna, vyborne brzdi atd. Tohle vsechno chopper neumi, je jak nerizena strela.
Ano, taky bouraj. Ale mi se o nich nedozvime - v tech rychlostech neumiraj.
Ale je to v lidech, jde o to jak jedes, ne na cem.
Kdyz pojedu v obci 50km/h, verim, ze ikdyz mi nekdo neda prednost, dopadnu hodne dobre. Je to rychlosti podobna rychlosti, kterou jezdej cyklisti, kteri ovsem nemaj zadny chranice.
Taky mam za sebou par let na zmrzlinach a sice nikdy bez jediny nehody, ale sevrenou prdel jsem mel mockrat.
Od doby co jsem presedlal si nevybavim jedinou spatnou situaci. Jen jednou se proti me v protismeru vyritil dement v Mazde, vyhnul jsem se. Bylo to na Varaderu a proslo to jen proto, ze jsem jel pomalejs, nez bych tam jel na zmrzline.
A bejt v tyhle situaci GS, bylo by to jeste lepsi, s jeho podvozkem, obratnosti a brzdama.
jo máš pravdu je to hlavně v lidech,ale ve strojích taky,taky mamněco naježděno na různejch zmrzlinách a třeba novodobá R6 to je strašný peklo který ne že by nemohlo ject 50 po vsi to muže,ale těžko se to takhle dusí,ta motorka je pohodlná až kolem rychlosti 160 a to je prostě špatně,je postavená na okruh což naše silnice zrovna nejsou a to tak ynikdo nikde nepíše že ty silnice jsou v tak katastrofálnim stavu že kuli tomutaky je spousta nehod a ne jen na motorkách ale i v autech,vždyť u nás když se snese trochu mlh tak se nedá vubec ject,nikde žádný čáry a patníky to už skoro nikdo neznáme ale hlavně že soudruzi ve vládě vymějšlej jak by na 5ti kilometrech všech českejch dálnic povolili 160sátku no sakra to se to všechno hned urychlí
Jo je jasný, že je to všechno v lidech a to vždy...
Beru to tak, že když jsem sedl na chopera tak mě to vyloženě nutilo jet předpisově a na pohodu... Nikdy jsem na něm nejezdil - poprvé až před měsícem, když jsme si ho s tátou koupili vyloženě pro radost. A byl jsem celkem mile překvapen podvozkem a i brzdy ok, ale je pravda, že jsem jel 80-90... Když jsem za to vzal tak jasný, že ve 140 už to podvozek a brzdy nemá už nic moc, ale to není rychlost předurčená pro tento typ motorky.
Zato, když jsem jezdil supersporty tak tam byl opravdu problém jet vesnicí 50... Když jsem chtěl kravit tak jsem měl výhodu, že jsem měl od baráku 25km letiště a bylo tehdy volně přístupné a tam jsme jezdili kravit a zkoušet bez rizika, že když padneš tak nevezmeš někoho sebou... Tam byl potom největší adrenalin brždění před koncem plochy
Takže dost keců... je to o lidech...
SPEEDY přiložený následující obrázek:
[24.88Kb]
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz