V BMW, u Zlabka, Servisak, jak koukam i v TT pripadne kousek od Prahy Yamaha Stara Boleslav Ulrich se take preorientovali na bmw. Ja bych zavolal servisakovi
vkumzak: v Praze - Servisák, Ježek (ADV ONE), Žlábek (Car servis), Pepíno (Motomantech) - můžeš si vybrat - ani u jednoho neuděláš chybu
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
pripadne jeste Hamouz v Kladne ci invelt.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj,
Potřebuji řadu od zkušených. Zjistil jsem na Dakarovi 2001, že nemůžu pořádně řadit mezi jedničkou dvojkou. Vykopnout jedničku při běžícím motoru je v podstatě nemožný. Mám podezření, že se nevypíná pořádně spojka. I když mám páčku vymáčklou tak točící se kolo ovlivňuje otáčky motoru. Nutno podotknout, že mám ohlou spojkovou páčku. Už asi dva roky a do teď pohoda. Zkoušel jsem posunout úchyt lanka na to tisícihranu na motoru, ale bez efektu, dal už ho posunout nemůžu. Četl jsem návod, ale stojím teď v Praze před hotelem, tak jsou moje možnosti poněkud omezené. Se Servisákem jsem domluven na generálku na květen, ale tohle bych potřeboval vyřešit urgentně. Nějakej spolehlivej a rychlej servis v Praze? Kde mě oprava páčky a seřízení spojky nezrujnuje a nebude to trvat týden? Díky